Eerder lieten wij de knapste Nederlandse voetballers van het EK zien. Nu zijn we weer terug met een heerlijk nieuw lijstje, maar nu knappe Nederlandse mannelijke sporters. Want ja we hebben er echt wel wat hotties tussen zitten. Dus leun lekker achterover en geniet van wat je ziet.

bron: @frenkiedejong
bron: @frenkiedejong

5 knappe Nederlandse mannelijke sporters

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Wij hebben dus nogmaals knappe Nederlandse mannelijke sporters voor jullie verzameld en believe me ze zijn echt stunningEnjoy. 

Sven Kramer

Sven Kramer is waarschijnlijk één van de meest populaire schaatsers van de wereld. Lucky for us kan hij niet alleen heel goed schaatsen, maar is het ook zeker niet verkeerd om naar hem te kijken. Sven is inmiddels 35 jaar oud en hij is al een aantal jaar één van de beste schaatsers. Hij is drievoudig olympisch kampioen op de 5000 meter, enkelvoudig olympisch kampioen ploegenachtervolging, negenvoudig wereldkampioen allround en tienvoudig Europees kampioen allround. Dat is nogal wat.

Memphis Depay

Memphis Depay kon natuurlijk niet missen, een echte sport hunk. Memphis Depay voetbalt bij FC Barcelona en vertegenwoordigt ook het Nederlands elftal tijdens het EK en WK. Wij kunnen uren kijken naar hem tijdens een wedstrijd. Aaaah. 

Jeroen Hertzberger

Een leuke hockeyhunk! Jeroen is met zijn 36 jaar een stukje ouder, maar zeker niet minder leuk om naar te kijken. Jeroen Hertzberger is een Nederlandse hockeyspeler voor HC Rotterdam. En ziet er zeker niet verkeerd uit. Hij is inmiddels papa van zoontjes Hugo en Jilles en dochtertje Mila. Daarnaast is hij getrouwd met de prachtige Manu.

Robert Horstink 

Robert is ook al een stukje ouder namelijk 40, maar wauw! Hier wil je toch spontaan van gaan volleyballen? Robert begon op 5-jarige leeftijd met volleybal. In 2004 maakte hij zijn olympisch debuut op de Olympische Spelen van 2004 in Athene.

1517343176873
bron: Linkdin.com

Owen Wijndal

Owen is een voetbalspeler van AZ en speelt daarnaast ook voor het Nederlandse voetbal elftal onder 21 en het gewone Nederlandse elftal. De knappe voetballer zei eerder tegen een verslaggever Hans Kraaij jr. “Ik ben wel kritisch maar als je een leuke vriendin voor me hebt.. gezellig!”

Laat ons weten welke jij het knapste vindt! Oelala. 

Lees ook: Aardige bankrekening: dit zijn de best verdiende sporters