Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn maar: het Europese Kampioenschap voetbal is weer begonnen. Hoewel we misschien normaal niet de grootste voetbalfans zijn, komt de nationalist in ons bij het EK en WK stiekem naar boven en kijken we deze traditiegetrouw. Niet alleen is je vriend hier heel blij mee, ook onze ogen bedanken ons. Want waar hij alleen maar oog heeft voor de bal, kijken wij veel liever naar de spelers. Dit zijn naar onze mening de elf knapste Nederlandse voetballers van de EK-selectie. Zo onthoud je de namen pas écht goed!

voetballers knap fem fem
@ANP

Owen Wijndal

Oef, Owen Wijndal toont niet alleen op het voetbalveld karakter, ook zijn foto’s spreken boekdelen. We hopen dat Oranje nog veel vaker gaat scoren en dat we de leuke lach van nog veel meer Wijndal mogen zien!

Joel Veltman

Onze harten zijn niet verdedigd tegen Joel Veltman. De 29-jarige profvoetballer is oud-aanvoerder van Ajax en we zien hem nu op het veld als verdediger. We hopen de komende wedstrijden nog meer van hem te zien…

Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum: onze persoonlijke favoriet en toevallig ook de aanvoerder van het Nederlands elftal. Dat betekent dat we hem dus gegarandeerd veel kunnen bekijken tijdens het EK! Als zijn carrière als voetballer toch niks wordt of over een paar jaar eindigt, kan hij altijd nog model worden.

Wout Weghorst

De 28-jarige Wout Weghorst speelt als spits in het Nederlandse voetbalelftal. Hoewel hij flink fel kan zijn op het veld, zien we altijd een lieve lach naar zijn teamplayers. Ook is hij een echte familieman, kijk nou hoe leuk hij is met zijn kinderen!

Memphis Depay

Het houdt niet op met de knappe Nederlandse voetballers. De aanvalsleider van Oranje met een leeftijd van 27 jaar is van grote waarde voor het elftal. Wij zijn daar maar wat blij mee want hij is zeker niet verkeerd om tegen aan te kijken.

Matthijs de Ligt

Helaas konden we Matthijs de Ligt afgelopen wedstrijd niet zien shinen door zijn liesblessure. Toch is de centrale verdediger van Oranje aanwezig bij de wedstrijden en geeft hij zijn team vanaf de zijlijn support. Van ons krijgt Matthijssie ook support, want de pas 21-jarige succesvolle voetballer heeft zijn looks zeker met zich mee zitten. Helaas is de positie van bloedmooie vriendin al vergeven, maar a girl can dream

Frenkie de Jong

Een naam waar je sowieso het afgelopen jaar wel van gehoord hebt is Frenkie de Jong. We weten niet wat het is, maar Frenkie verovert al onze harten. Samen met vriendin Mikky vormt hij ook nog eens het liefste koppel ooit!

Maarten Stekelenburg

Ook als je valt op wat oudere mannen heeft het Nederlandse team wat eye-candy voor je. Keeper Maarten Stekelenburg is namelijk de oudste van de selectie met zijn 38 jaar. Maarten is goed opgedroogd en dat zie je!

Daley Blind

De 31-jarige Daley Blind is een verdediger en is één van de dragende spelers van Oranje. We zijn niet blind voor zijn looks, want damn, he cute. Daley staat bij ons nooit buitenspel!

Nathan Aké

Nathan Aké geeft ons heel erg Chad uit High school musical vibes en geeft nou toe, naast Zac Efron waren we stiekem altijd al een beetje verliefd op hem. Met een kaaklijk waar je u tegen zegt verdient hij zeker een plekje in dit knapste Nederlandse voetballers-lijstje.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nathan Aké (@nathanake)

Cody Gakpo

We sluiten het elftal af met Cody Gakpo (22). Helaas staat deze knappe man niet in de basis, maar kan hij nog worden ingezet als geheim wapen. We hopen dat laatste, want hoe meer Cody in beeld, hoe beter!

Lees ook: Aardige bankrekening: dit zijn de vijf best verdienende topsporters