Wie zegt dat je ver moet reizen voor een knappe man? In ons eigen kikkerlandje hebben we een aantal hotties waar wij bij wegkwijlen. Deze keer de heerlijke mannen die onze favoriete TV-programma’s presenteren. Dit zijn 7 knappe Nederlandse presentatoren.

1. Jan Kooijman

Een grote publieksfavoriet, al vele jaren. Jan Kooijman is vooral bekend door zijn rol als Danny de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij heeft jaren als professioneel danser gewerkt en maakt nu een carrièreswitch naar muzikant: in 2022 komt zijn nieuwe muziek uit. Hij heeft onder andere ‘Hij is een Zij’ en ‘De Reunië‘ gepresenteerd. Buiten zijn succesvolle carrière, look at him!

2. Arie Boomsma

Arie Boomsma hoort natuurlijk ook in dit lijstje thuis. Hij is presentator, eigenaar van een sportschool én model. Net als Jan Kooijman presenteerde hij ook het programma Hij is een Zij’. Ook heeft Arie ‘Grenzeloos Verliefd‘ gepresenteerd. Maar vooral is Boomsma bekend van het programma 40 dagen zonder seks‘. Nee, hij deed niet zelf mee ;).

3. Jan Versteegh

Jan Versteegh is één van de knappe Nederlandse presentatoren die niet mag ontbreken in dit lijstje. Hij is het verleden docent lichamelijke opvoeding (gewoon gym dus) geweest. We gokken dat hij een favo leraar was van velen. Versteegh heeft een korte tijd PowNed gepresenteerd en hij liep een langere tijd bij BNNVARA. Ondertussen presenteert hij meerdere programma’s bij SBS6.

4. Rijk Hofman

Maar natuurlijk, we had to. Deze lijst, zou niet de lijst zijn zonder één van de broertjes Hofman. Laat onze favoriet Rijk Hofman nou net het beroep van presentator hebben aangenomen. Rijk Hofman heeft verschillende online programma’s gepresenteerd voor onder andere MTV. In 2020 presenteerde hij Love Check-up voor Videoland en hij gaat nu het nieuwe programma Singletown presenteren samen met Loiza Lamers.

5. Jim Bakkum

Natuurlijk hoort onze Idol Jim Bakkum bij de knappe Nederlandse presentatoren. Jim is hij bekend van het programma ‘Idols’ waar hij als klein jochie aan meedeed. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een echte vent, en wat voor één. Hij heeft de ‘Kids Top 20’ een aantal keer gepresenteerd, deed de vroege editie van ‘Shownieuws’ en heeft ingevallen voor Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard.

6. Manuel Broekman

Manuel Broekman kennen we voornamelijk als acteur van verschillende televisieseries, maar we vergeten soms dat hij jarenlang heeft gepresenteerd voor ‘Spuiten en Slikken’ van BNNVARA. Ook nam hij in 2014 deel aan ‘Expeditie Robinson’.

7. Kay Nambiar

Wederom model én presentator: Kay Nambiar. Hij is sinds 2014 het gezicht van MTV Nederland en won in hetzelfde jaar Expeditie Robinson. De roots van Kay Nambiar liggen niet alleen in Nederland: zijn vader komt van oorsprong uit Amerika.

Lees ook: Hollandse glorie: 10 knappe Nederlandse papa’s