Vraag jij je ook wel eens af waarom je nog steeds single bent en die prins op het witte paard nog niet gevonden hebt? Dan ben je waarschijnlijk gewoon te knap! Knappe vrouwen zijn vaak single en daar zijn een aantal hele goede redenen voor!

Mannen denken dat je niet meer single bent

Knap zijn is voor mensen vaak het teken dat je niet meer single bent. Want als je knap bent, dan zul je wel een partner hebben! Tja, als iedereen dit denkt komen we natuurlijk nooit aan een man!

Je hebt niemand nodig

Simpel maar waar: je bent een beautiful strong independent woman. Heel zelfstandig en daar heb je geen man voor nodig! Je wacht namelijk liever op Mr. Perfect dan dat je instemt voor minder.

Ze durven niet op je af te stappen

Als jij een knappe meid bent, is de kans groot dat mensen het lastig vinden om op je af te stappen. Dit komt ten eerste door vooroordelen: mensen denken als snel dat knappe mensen arrogant zijn. Ook vinden ze het gewoon echt heel moeilijk om op je af te stappen. Waarom? Dit heeft alles te maken met het feit dat ze bang voor afwijzing zijn. Of dat als ze op je afstappen, ze ontdekken dat je al 10 jaar een vriend hebt. En áls er dan een keer een man op je durft af te stappen, is het nog een vreselijk arrogante gast ook. Hoe dan ook, op deze manier sla je natuurlijk nooit een man aan de haak.

Lees ook: Deze bekende Nederlandse mannen zijn nog vrijgezel