Dat Nederland veel mooie mannen kent, dat wiste we natuurlijk al. Helaas zien we dan ook vaak een bloedmooie (!!) dame aan hun zijde. Soms vragen we ons wel eens af of er nog wat leuks voor ons overblijft. Speciaal voor jullie hebben we een lijstje gemaakt met hete Nederlandse mannen die nog hélemaal vrijgezel zijn. Wees snel voordat het te laat is…

De broertjes Hofman (Sam & Rijk)

Dat Sam Hofman (ook wel bekend van HNTM) vrijgezel was wisten we al uit de podcast Broers, maar dat Rijk nu ook weer single and ready to mingle is, is HOT nieuws! In de podcast werd het duidelijk dat het uit is tussen de 24-jarige YouTuber en zijn vriendin. Goed nieuws voor alle brunettes: de broertjes vertellen in hun podcast vooral op dames met donkere lokken te vallen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sam Hofman (@samrhofman)

Martin Garrix

Het is algemeen bekend dat DJ Martin Garrix goed kan draaien, maar we kunnen er ook vanuit gaan dat deze hottie populair is bij de dames. En volgens onze bronnen is Martijn (ja, zo heet hij eigenlijk) nog hartstikke vrijgezel! Via zijn Instagram pagina liet hij in 2019 weten dat hij en zijn toenmalige vriendin Charelle Schriek uit elkaar zijn gegaan. Er is op dit moment geen spoor van een nieuwe vlam in het leven van Garrix. Ladies, sla je slag.


Memphis Depay

Depay kan een balletje trappen maar de roos heeft hij nog niet geraakt. De voetballer zou in 2017 met het Amerikaanse model Lori Harvey trouwen maar dit liep nét iets anders dan verwacht. Sindsdien hebben we geen dame meer aan de arm van Depay gezien en we vragen ons af of hij nog steeds single is. Zou hij al zijn energie nodig hebben om zich volledig op zijn carrière te focussen of houd hij zijn liefdesleven liever buiten de spotlights?

Giaro Giarrantana

Deze Tarzan heeft zijn Jane nog niet gevonden. De 28-jarige Instagram bekendheid is nog vrijgezel en te vinden in Amsterdam, waar hij het liefst zijn zomers doorbrengt. Giaro vertelde dol te zijn op dames met een mooi getinte huid, dus jullie snappen het wel dat we massaal in de zon gaan liggen aankomend seizoen. Geen medelijden met deze spetter want hij vertelt happy single te zijn.

Danny Roumimper

Is Danny Roumimper dan nog écht single? Je kunt Danny kennen als de ex-boyfriend van Anna Nooshin: de twee waren samen voor maar liefst dertien (!!!) jaar. Nog nergens is spoor van een nieuwe liefde in Danny’s leven, en dat vinden wij hélemaal niet erg. Excuseer ons terwijl we wegdromen in zijn prachtige ogen.

Niek Marijnissen

Niek Marijnissen wist helaas niet het hart van Gaby Blaaser te veroveren tijdens De Bachelorette. De Bredanaar is nog steeds vrijgezel en wij denken dat dit komt omdat hij het té druk had met het flesjes poppen. Wil jij ook een gaasje bubbly drinken met Niek? Slide vooral in zijn DM. Je kunt antwoord verwachten binnen 3-5 werkdagen, want als we onze bronnen mogen geloven heeft hij het erg druk.

Francesco D’Aquino

Italiaans én een topmodel: wat wil je nog meer? Francesco liet veel vrouwenharten smelten met zijn Italiaanse accent in het laatste seizoen van Love Island. Deze beauty & the brains vond helaas geen liefde op het eiland en is nu weer terug in Nederland. Waarom staat hij dan tóch in het lijstje met Nederlandse mannen? Francesco spreekt gewoon Nederlands met een té schattig accent. Ti vogliamo bene!

Lees ook: Waarom het heerlijk is om vrijgezel te zijn