De Olympische Spelen zijn weer begonnen! Nu is dat heel leuk en aardig maar laten we nou met sport níet zo veel hebben: we worden al moe van het kijken naar een triatlon, laat staan dat we er zelf een zouden moeten afleggen. Thank god zijn er ook regelmatig een paar pareltjes te zien op het beeldscherm die het kijken nét wat aangenamer maken. Maak hier kennis met de knapste mannen van de Olympische Zomerspelen Tokyo 2021.

1. Bobby Finke

Je zou haast diamanten kunnen snijden met Bobby’s kaaklijn want, wow, wat is die scherp. En dan hebben we het nog niet eens over zijn wasbordje gehad. De Griekse god Bobby is langeafstandszwemmer en als het aan ons ligt dan wint hij goud: misschien niet voor zijn prestaties in het water (want daar hebben wij geen verstand van) maar wél voor zijn looks.

2. Bam Adebayo

Uhm hallo – jij mag er ook wel wezen! Edrice Femi “Bam” Adebayo is een Amerikaanse basketballer en speelt normaal gesproken voor Miami Heat. Die ‘heat’ begrijpen wij wel want wát is deze man heet. Goed nieuws voor de dames: de basketballer blijkt nog single te zijn.

3. Devin Booker

Dit kan haast geen toeval zijn: nog een basketballer in het rijtje. Booker debuteerde bij de Phoenix Suns en maakte geschiedenis door als jongste speler zeventig (!) punten in één NBA-wedstrijd te scoren. Nou Devin, bij ons scoor je ook aardig wat punten: een dikke 10 namelijk.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Devin (@dbook)

4. Tom Daley

Jong talent: Daley nam voor het eerst deel aan de Olympische spelen in 2008 met de leeftijd van 14 (!) jaar. Zijn talent voor duiken (en zijn looks) bleven niet onopgemerkt want inmiddels heeft hij op alleen Instagram al 2 miljoen volgers. En laten we vooral eerlijk blijven: wij konden het ook niet laten om meteen op de ‘follow bottun’ te klikken. We kunnen geen genoeg krijgen van Tom zijn heerlijke lichaam en zoete lach.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tom Daley (@tomdaley)

5. Caeleb Dressel

Caeleb komt uit Florida en is Amerika’s sprint specialist wanneer het op zwemmen aankomt. Niet alleen won hij al twee keer goud op de Spelen, hij houdt ook het record op de 100 meter vlinderslag. Enorm knap natuurlijk al die prestaties – maar wij houden ons maar bezig met één ding: wat ziet hij er goed uit! Nu hebben zwemmers over het algemeen een prachtig lichaam, maar Caeleb maakt het helemaal af met een paar stoere tattoo’s.  Jammer voor de ladies want Caeleb is niet meer vrijgezel: hij trouwde dit jaar met de prachtige Meghan.

Lees ook: Deze bekende Nederlandse mannen zijn nog vrijgezel