Gister werden we omver geblazen door de abs van Nick Schilder die hij kweekte voor de cover van de Men’s Health. We doken meteen de geschiedenis van het blad in opzoek naar de hotste mannen op de voorpagina. Dit zijn de knapste Men’s Health covermodellen van Nederlandse bodem tot nu toe.

Thomas van der Vlugt

Thomas staat bij ons met stipt op nummer 1 als knapste covermodel van de Men’s Health. Hij schrijft dat hij 152 dagen zich gek heeft getraind in het geheim, en dat is te zien ook. Thomas heeft het lichaam waar menig man van droomt en stiekem kunnen wij onze ogen niet van hem afhouden. Misschien gaan we wel meer van zijn goddelijke lichaam zien in het nieuwe seizoen van De Bachelor!

Simon Keizer

Een hele tijd terug ging Simon Nick al voor en kwam hij op de cover van het blad te staan. Helaas hebben we de hele cover niet kunnen vinden, dus voor nu zullen we het even met onderstaande post moeten doen. Al is dit natuurlijk ook al een zeer fijn beeld.

Denzel Slager

Denzel kennen we natuurlijk allemaal als de lover van Famke Louise, maar hij heeft kennelijk ook een enorme passie voor de gym! Stiekem zagen we al korte stukjes van Denzel in de sportschool in Famke Louise’s docu Een Nieuw Begin voorbij komen. Maar het resultaat is waanzinnig! Denzel was altijd voetballer, maar inmiddels is hij hiermee gestopt. Zo te zien heeft hij het voetbalveld ingeruimd voor de sportschool, wauw!

Memphis Depay

Natuurlijk kan ook Depay niet in dit lijstje ontbreken. De voetballer is voor ons hét voorbeeld als het om gezondheid gaat. We kunnen niets anders zeggen dan dat Memphis gewoon een plaatje is.

Lees ook: Dit zijn de 10 knapste mannelijke modellen van Nederland