Een man die goed kan zingen of rappen én ook nog eens knap is: een droom. Gelukkig hebben we er in ons kikkerlandje een heleboel, wij zetten ze op een rijtje voor je. Genieten!

Knapste Nederlandse artiesten
Bron: @antoon

1. Waylon

Of moeten we hem nu Willem noemen? Want “Waylon heeft stomme dingen gedaan”. Hoewel hij een hele stomme fout heeft gemaakt, kunnen we niet ontkennen dat hij super knap is. Met zijn blauwe felle ogen en zijn unieke look zorgt-ie er voor dat iedereen als een blok voor hem valt.

2. Xander de Buisonjé

De ex van Wendy van Dijk: Xander Buisonjé. Een prachtige man om naar te kijken. Enne, die genen heeft hij niet helemaal voor zichzelf alleen gehouden, want zijn zoon Sem van Dijk is ook zeker goed opgedroogd.

3. Bizzey

“Doe ik het goed? Papi papi papi papi” De naam Bizzey is niemand ontgaan, hoe oud je ook bent, je hoort deze rapper da-ge-lijks op de radio. Hij maakt niet alleen maar leuke dans- en meezing muziek, maar de looks heeft de rapper ook wel. Een unieke maar amazing uitstraling. You either love it or hate it. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooks (@bizzey)

4. Ian Thomas

We weten het… Ian Thomas is een Vlaamse zanger, wat betekent dat hij hier niet thuis hoort. Maar come on, we moesten hem er bij zetten, hij is zo knap! Hij heeft ook nog eens een geweldige kledingstijl, we moesten wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Thomas (@ianthomas)

5. André Hazes jr.

Sinds zijn docu-serie staat André Hazes jr. al iets te vaak in de spotlights. Sommigen van ons hebben misschien een haat-liefde relatie met deze man, maar ook bij hem kunnen we niet ontkennen dat hij de looks wel heeft. Al helemaal sinds zijn armen groter worden en hij zijn haren langer heeft laten groeien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

6. Dio

Een van de weinige rappers die niet alleen maar slecht over vrouwen praat. Rapper Dio is een opschepper die ook zijn emotionele kant laat zien. “Het is niet geloofwaardig als je alleen maar rapt over sletten en hoeren”, vertelde Dio in een interview. Met zijn mooie looks en prachtige zang, maakt hij iedere vrouw verliefd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dio (@diorno)

7. Rolf Sanchez

Door de big smile van Rolf Sanchez, liggen wij al plat. En dan ook nog eens die stem en zijn lekkere dans muziekjes. We zouden zo onze heupjes harder schudden voor de Dominicaanse zanger hoor. Más, más, más!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rolf Sanchez (@rolfsanchez)

8. Freek

Hoewel Suzan en Freek een item zijn, mogen we toch best zeggen dat Freek een snack is, toch Suz? Echt boyfriend material. Heeft ze goed voor elkaar gekregen, Suzanne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

9. Antoon

Een geliefde zanger voor het jonge publiek. Hij is inderdaad knap, daar kunnen we niet omheen praten. Ons hart doet inderdaad “klop, klop” voor hem en we zouden zeker “130 op de vluchtstrook” rijden om bij hem te zijn. Ook al is 130 niet eens zo snel, maar voor Antoon doen we dat wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antoon (@antoonpb)

10. Joshua Nolet

Hij is niet alleen een goede zanger en kan ook niet alleen lekker koken, maar hij ziet er ook nog eens heel leuk uit! En we kunnen niet ontkennen dat voor zijn leeftijd, zijn lichaam fire is. Sexy!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joshua (@joshnolet)