Kan jij geen lekkere nagellengte laten groeien, maar vind je acryl nagels ook maar niets? Korte nagels zijn in anno 2023 hartstikke hot. De inspiratie houdt opgegeven moment wel een beetje op Γ©n daarbij is het ook fijn om te weten wat tegenwoordig een trends is en wat niet. Ben je dus op zoek naar leuke ontwerpen voor je stompjes? Dan ben je hier aan het juiste adres.

korte nagels trends
Bron: @lakwerk

Korte nagels trends

Ben je op zoek naar korte nagelontwerpen, dan ben je hier op de juiste plek. Korte nagels verschijnen overal op onze sociale media-feeds (en op de handen van talloze beroemdheden) en is daarbij de favoriete lengte in de salon geworden. Enne, wij kunnen ook wel begrijpen waarom. Praktisch en chic, deze lengte is veel gemakkelijker te onderhouden dan het langere alternatief. Acryl nagels breken, je kunt er lang niet alles mee (zoals veters strikken of een blikje openen) en is niet altijd even praktisch.

“Onze klanten neigen momenteel meer naar trends op het gebied van natuurlijke schoonheid”, onthult zo Juanita Huber-Millet, oprichtster van de Londense nagelsalon Townhouse, aan Glamour UK. “In combinatie met opvallende kleuren of nail art kan deze lengte er fantastisch uitzien.” De ontwerpen zijn dan ook extreem veelzijdig. Hoewel acrylnagels je misschien meer ruimte geeft om creatiever te zijn en wat speelsere dingetjes erop laten zetten, kunnen korte nagelontwerpen vooralsnog ingewikkelde nail art, klassieke Franse mani en verschillende afwerkingen laten zien, zoals de glazed donut nails en metallic nagels.

1. Tuxedo French

Als allereerste hebben we de Tuxedo French, een geweldige nail art voor een speels effect. Zo is de ene helft van de nagel French gelakt, terwijl de andere helft helemaal zwart is gedaan. Dit kun je uiteraard met elke andere kleur doen, maar de zwarte kleur in combinatie met de French geeft een chique, maar wel speels effect aan je handen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

2. Glazed donut Γ  la Hailey Bieber

We kunnen uiteraard de meest bekende nail art aller tijden niet vergeten: de glazed donut Γ  la Hailey Bieber. Hailey heeft dit vaak gedragen met lange nagels, maar ook met korte stompjes ziet dit er geweldig uit. Het heeft iets elegants, maar met een wat gedurfde touch.

3. Stickers

Wat tegenwoordig erg hip is, zijn nagelstickers. Genoeg plekken verkopen nu verschillende stickers voor op de nagels. Van effen kleuren tot de leukste en gekste combinaties kleurtjes en patroontjes. De stickers behouden zich zo’n drie weken en je doet het gemakkelijk thuis, achter de laptop met een heerlijke serie. Echt iets voor de crea bea’s onder ons!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blitsbee (@blitsbee_official)

4. Micro hartjes

Romantisch, elegant en tijdloos: een klein hartje op de natuurlijke, gelakte nagel. Je kunt er voor kiezen om deze te laten zetten in de periode van Valentijnsdag, maar is ook meer dan leuk op elke andere dag van het jaar.

Het is ook nog eens vrij gemakkelijk om zelf thuis te creΓ«ren met een inimini penseeltje. Misschien lukt het niet de allereerste keer, maar oefening baart kunst. Enne, het is niet zo’n heel groot hart dus er kan weinig mis gaan als je gewoon twee streepjes zet!

5. Metal Mirror

Als laatste hebben we dit mega gaaf metallic ontwerp. Het is stoer en staat fantastisch bij korte nagels. Een gedurfd grapje, maar voor de speelse mensen tussen ons een heel leuk idee om te vragen bij de salon. Wij zijn fan van al deze onwerpjes, jij ook?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blitsbee (@blitsbee_official)