De herfst is om de hoek, wat betekent dat we om de volgende dingen moeten denken: kleding, haarkleur en nagels. Duh, het we moeten vast bedenken met welke nagels wij deze herfst willen paraderen. Heb je geen inspiratie meer? Maak je geen zorgen, de aankomende herfst zullen deze nageltrends hip zijn!

nageltrends herfst
Bron: @haileybieber

1. Chrome nails

Een van de meest gevraagde nagels van het moment, zijn de chrome nagels, oftewel de glazed donut nails van Hailey Bieber. Dankzij chromepoeder geeft dit je nagels de unieke finishing touch die je nodig had. Hailey startte deze trend een aantal maanden geleden met een neutrale kleur, maar wil je het nét ietsjes unieker maken? Je kan uiteraard elke kleur, chrome maken. Zo leuk!

2. Dark french

Wat we dit najaar ook veel zullen zien, zijn de dark french. Iedereen kent de french manicure, maar deze nieuwe variant is nog redelijk onbekend. Hierbij wordt er in plaats van de standaard lichte neutrale kleur, gekozen voor een donkerdere kleur. Denk kleuren zoals zwart, rood, groen of bruin: enig voor het najaar, vind je niet?

3. Aura nails

Zit je met je bol nog in de zomerse kleuren en wil je iets vrolijks en speels? Dan moet je aura nails eens proberen. Bij deze airbrushed nageltrend kan je spelen met neonkleuren en maak je gemakkelijk zelf. Door een spons of kwast te gebruiken creëer je zo een mooie overloop tussen de twee gekozen kleuren. Doordat het zo als het ware in elkaar overloopt, krijgen je nagels zo een space look. Ook fantastisch voor een festival (hoewel festival-seizoen nu wel afgelopen is).

4. Milky white

De laatste nageltrend die we dit najaar veel zullen zien, is de milky white nails. Deze nageltrend wordt eerder gezet bij mensen die biab dragen. Wil jij je nagels nog onopvallender en natuurlijker laten lijken? Dan zijn de milky white nagels zeker wat voor jou! Het heeft een beetje weg van de glazed donut nails, maar oogt een stukje netter en chiquer.