Kourtney Kardashian is op dit moment in verwachting van haar eerste kindje met Travis Barker, maar werd twee dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis vanwege complicaties. Via Instagram geeft de realityster haar volgers een update en spreekt ze haar dankbaarheid voor het ziekenhuispersoneel uit.

kourtney kardashian
Bron: @kourtneykardash

Opgenomen in het ziekenhuis

De ziekenhuisopname van Kourtney vond zo’n twee dagen geleden plaats en was ontzettend onverwacht. De tournee van Blink-182, waar Travis Barker drummer van is, werd uitgesteld vanwege een ‘urgente familiezaak’. Deze onduidelijke reden werd uiteindelijk duidelijk toen Kourtney op Instagram over haar ziekenhuisopname deelde. De realityster deelde namelijk een foto van zichzelf, mΓ©t babybuik, op een ziekenhuisbed.

‘Dankbaar voor het redden van onze baby’

“Ik zal mijn ongelooflijke artsen voor altijd dankbaar zijn voor het redden van het leven van onze baby”, laat Kourtney in haar Instagram-post weten. “Ik ben eeuwig dankbaar voor mijn man, die halsoverkop vanaf zijn tournee naar mijn zijde kwam om bij me in het ziekenhuis te zijn en voor me te zorgen, mijn rots. En aan mijn moeder, dank je wel dat je mijn hand vasthield tijdens dit alles.’

Kourtney deelt vervolgens dat ze in het verleden alleen maar makkelijke bevallingen heeft meegemaakt, waardoor ze dit totaal niet aan had zien komen. “Ik heb een heel nieuw begrip en respect voor de moeders die hebben moeten vechten voor hun baby’s tijdens de zwangerschap”, schrijft ze dan ook eerlijk.

Wat er precies met het kleine jongetje aan de hand is, deelt Kourtney niet. De realityster schrijft alleen over “dringende foetale chirurgie”, maar houdt details verder voor zichzelf.

Het lijkt erop dat Kourtney en haar kleintje er – ondanks de enorme schrik – goed vanaf gekomen zijn. Wanneer de tv-ster precies uitgerekend is, is niet bekend. We hopen in ieder geval dat er geen complicaties meer op zullen treden, zoals Kourtney zelf ook schrijft. “Praise be to God. Walking out of the hospital with my baby boy in my tummy and safe was the truest blessing πŸ™πŸΌπŸ€”