Zaterdag is het zover. Duizenden kinderen staan aan de kade te wachten op de komst van de grote man: Sinterklaas. Vol spanning en luidkeels zingend wachten de kinderen totdat ze de toeter van de boot horen. Kruidnoten vliegen alle kanten op, het feest kan beginnen. En om het voor de grote mensen net ietsje leuker te maken, kun je dit weekend een speciale Kruidnootjesvlaai kopen bij de Aldi.

kruidnootjesvlaai-aldi-femfem

Bij warme chocolademelk hoort taart

December is de maand van warme chocolademelk, van pantoffels voor de openhaard en van Netflixen op de bank onder een heerlijk warm dekentje. En bij een kopje warme chocolademelk hoort natuurlijk taart. En wat voor taart is beter dan een Kruidnootjesvlaai met Sinterklaas? Laatst gaven we je al een recept van pepernoten cheesecake wat natuurlijk onwijs lekker is. Maar wat is er nu makkelijker dan een kant en klare Kruidnootjesvlaai kopen in de winkel. En dit weekend is het mogelijk bij de geliefde Aldi.

Alleen dit weekend

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan moet je er snel bij zijn, want wij gokken dat deze taart erg hard zal gaan. En aangezien hij alleen verkrijgbaar is van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november adviseren wij je om alvast je slaapzak klaar te leggen. Na het grote succes van de Frikandellenvlaai van afgelopen weekend, verwacht de Aldi dat het bij deze variant minstens zo hard zal gaan. De Kruidnootjesvlaai is geschikt voor vijf personen en kost slechts €2,49. Maak je Sinterklaasavonden compleet met een zak vol cadeau’s en deze Kruidnootjesvlaai.

Eet jij al genoeg ongezonde dingen tijdens de feestdagen, maar wil je toch genieten? Wij hebben een recept voor gezonde en onwijs lekkere pepernoten voor je.