Je kunt vandaag de dag gewoon níet meer aan de Kardashians ontkomen. Met name Kylie Jenner staat gigantisch in de spotlights. Door de jaren heen gaf ze verschillende tips & tricks om op haar te kunnen lijken. En daar hoort natuurlijk ook haar dieet bij! Dit is alles van Kylie Jenner eet op een dag…Kylie noemt haarzelf HET gezicht van het begrip hangry. Wat dus een combinatie is van hungry en angry! Zelfs haar dochtertje Stormi schijnt hier ook last van te hebben. Zo moeder zo dochter…

Morning drink en ontbijt

Kylie begint haar dag met bone broth wat dus eigenlijk gewoon bottenbouillon is. Dit klinkt misschien wat vies, maar het is enorm gezond! Wanneer ze dit niet drinkt, kiest ze voor bleekselderij sap. Kylie heeft een hele lade in haar ijskast toegewijd aan deze *extreem* gezonde groente. Ze maakt het sapje zelf!

Kylie houdt van koffie én thee. Maar probeert dit wat te minderen. Wanneer ze thee drinkt, kiest ze voor perzik thee, en haar standaard koffie is een vanille ijskoffie met havermelk. Dit is ook meteen haar ontbijt. Niet heel voedzaam als je het ons vraagt…

Lunch

Kylie wil elke dag iets anders als lunch. Toch zijn er wel een paar favorieten die regelmatig voorbijkomen. Kylie is dol op citroenkip met groenten. Ook eet de ster regelmatig taco’s of een burrito. Rijst en enchiladas is ook een favoriet. We kunnen dus wel zeggen dat Kylie een fan is van de Mexicaanse keuken. Wanneer ze iets gezonders wilt, kiest ze een salade van een restaurant genaamd Health Nut. 

Op reis

Kylie Jenner reist de hele wereld rond voor haar carrière. Als ze op reis is, besteld ze meestal citroenkip, witte rijst en groenten. Super gezond! Boerenkool salade met jalapeños en croutons vindt ze ook heel lekker.

Cheat meal

Wanneer ze zin heeft in een vette hap dan eet ze het liefst iets van de Amerikaanse fastfoodketen ‘In-N-Out’. Vooral toen Kylie zwanger was, was dit een enorme craving! Ze bestelt hier eigenlijk altijd een dubbele cheeseburger met hun speciale saus en uitjes, friet en een cola.

Middag snack

Kylie geeft zelf aan een grote snacker te zijn. Ze eet graag Lay’s Barbecue, Chili Cheese Fritos en Goldfish extra cheesy. Yum! Ook is ze dol op granaatappelpitjes.

Avondeten

Je zou dit misschien niet verwachten, maar Kylie kookt dus regelmatig zelf. Wanneer ze dit niet doet, gaat de ster meestal voor sushi buiten de deur. Ze skipt de rauwe inktvis.

Drinks

Kylie is dol op Corona Light met een limoentje. Ze houdt ook van witte wijn (het liefst Pinot Grigio) of gewoon een shotje likeur 43.

Avond snack

Liever probeert Kylie om niet te snacken in de avond. Haar trucje? Zorg dat je een gesneden appel naast je bed hebt liggen en nestel jezelf lekker in bed. Hierdoor heb je géén zin meer om uit bed te komen voor een snack! Mocht je nu echt honger hebben? Dan heb je altijd nog de appel. Doei snack attack!


Lees ook: Kylie Jenner opnieuw zwanger: conspiracy of niet?