Kylie Jenner zou zwanger zijn van haar tweede kindje: dit hebben meerdere bronnen aangegeven. Maar zelf laat ze zich hier nog niet over uit. Ondertussen hebben verschillende fans theorieën verzameld, waar uit zou moeten blijken dat Kylie zwanger zou zijn. Is dit waar of enkel een conspiracy? Wij zijn op onderzoek uitgegaan.

Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie Jenner en Travis Scott kregen een relatie in april 2017. Sindsdien hebben ze een knipperlichtrelatie, maar het lijkt erop alsof ze nu wel weer samen zijn. Omg! Dit is tevens de eerste theorie die de fans hebben voor haar eventuele zwangerschap.

Stormi Webster

Stormi Webster is geboren op 1 februari 2018 als het eerste kindje van Kylie Jenner en Travis Scott. Ondertussen is het meisje 3 jaar oud en een echt fashion icon. Toen Kylie zwanger was van Stormi, heeft ze dit geheim weten te houden. Ze was bijna niet meer in the picture en plaatste alleen maar oudere foto’s op Instagram om haar zwangerschap voor iedereen te verbergen. Dit deed ze naar eigen zeggen uit zelfbescherming. Het was voor haar een hele klap om op zulke jonge leeftijd zwanger te raken en daar kon ze de mening van miljoenen anderen niet bij gebruiken. Ze maakte, toen ze al was bevallen van kleine Stormi, pas bekend dat er überhaupt sprake was van een baby en de wereld was in shock! Aangezien iedereen uiteindelijk wist van de trucjes die Kylie had gebruikt om haar zwangerschap te verbergen, zijn de fans heel oplettend geworden.

Conspiracy theories

Er zijn verschillende theorieën waaruit blijkt dat Kylie zwanger kan zijn volgens haar fans. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

24K bday party

Normaal gesproken als iemand van de Jenner-Kardashian familie jarig is, wordt er een gigantisch feest gevierd met veel mensen: groot, groter grootst. Kylie leek het dit jaar een stuk rustiger aan te doen op haar verjaardag. Een feestje was er wel, maar die leek niet heel groots als je normaal van de Kardashians zou kunnen verwachten. Wat fans ook opviel, was dat er niemand een foto heeft genomen met of van Kylie op haar verjaardag. Probeerde ze haar zwangere buikje te verbergen?

Nagels

Kylie laat altijd haar nagels doen. Toen ze drie jaar geleden zwanger was van Stormi viel fans ook al op, dat er iets aan de hand was met haar nagels. Ze plaatste op haar Instagram telkens oude foto’s, terwijl dit niks is voor Kylie. Zo ook deze keer! Op de bovenstaande foto is te zien dat Kylie roze nagels heeft. Dit is de foto van haar verjaardag zelf, zoals ze dat eigenlijk altijd doen zal je denken…

kylie-jenner-zwanger

De bovenstaande foto plaatste Kim Kardashian op haar Instagram Story, om te laten blijken dat ze de verjaardag van Kylie aan het vieren zijn. Zoals je hier ziet, zijn haar nagels groen! Het zou natuurlijk kunnen dat Kylie gewoon voor een keertje een oudere foto had geplaatst, maar dat zou wel heel toevallig zijn!

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner is de vader van Kylie. Ze zou in een interview hebben gezegd dat ze 18 kleinkinderen heeft, maar dat nummer 19 onderweg zou zijn. What! Duidelijker kan haast niet?! Uiteindelijk is er door Burt Jenner, de zoon van Caitlyn, bekend gemaakt dat hij en zijn vrouw in verwachting zijn van hun derde kind. Maar misschien is nummer 20 ook wel onderweg…

MET Gala

Er zijn dus veel theorieën over of Kylie zwanger is of niet. Het is door verschillende pagina’s zelfs al bevestigd dat ze zwanger zou zijn. Zelfs VOGUE hebben de twee gefeliciteerd met hun zwangerschap. Echter hebben zowel Kylie en Travis en de hele Jenner-Kardashians familie niets laten weten over een eventuele zwangerschap, dus we wachten het rustig af. De geruchten die ook rond gaan, is dat Kylie het misschien bekend zou maken tijdens het MET Gala op 13 september. Kylie draagt namelijk altijd de meest iconische outfits, dus dat zal dit jaar niet uitblijven. Of er dan echt een babybump te zien is, is nog even afwachten! Wij houden het niet meer bij de gedachten aan nóg een mini Kylie.

Lees ook: Dit is hoelang Kylie Jenner dagelijks doet over haar make-up