Kylie Jenner heeft inmiddels 2 kinderen. De laatste werd geboren in Februari van dit jaar en noemde ze samen met haar vriend Travis Scott, Wolf. Na een aantal weken vonden ze de naam Wolf alleen niet zo erg passen bij hun kleine zoontje. Na deze aankondiging speculeren hun fans erop los. Aangezien Kylie net is bevallen is ze momenteel bezig met haar zwangerschapskilo’s eraf te halen, maar hoe doet ze dat? Wij verklappen haar truc!

bron: @kyliejenner
bron: @kyliejenner

Wat doet Kylie tegen haar zwangerschapskilo’s?

Kylie Jenner heeft vrijdag toegegeven dat ze 60lbs (ongeveer 27 kg) is aangekomen in de loop van haar tweede zwangerschap. Ze deelde op haar Instagram een Boomerang en zette erbij: “Weer 60 pond aangekomen deze zwangerschap, ben 40lbs kwijt probeer gewoon gezond en geduldig te zijn. Wandelen/pilates zijn mijn favoriete combo.” Voegde de beauty queen toe.

Ze is bij haar tweede zwangerschap aanzienlijk meer aangekomen. Bij haar eerste zwangerschap van Stormi was het namelijk een stuk minder.

Kylie deelde echter ook dat ze inmiddels al tweederde is afgevallen, en dat ze daar erg trots op is. Ze is goed op weg zoals ze zelf zei.

bron: @kyliejenner
bron: @kyliejenner

Niet de eerste keer dat ze dit deelt

Het is niet de eerste keer dat Kylie deelt hoe haar lichaam eruit ziet na haar zwangerschap. In een reeks loopband Instagram-verhalen zei ze: “We kunnen op het internet gaan, en het ziet er misschien een stuk gemakkelijker uit voor andere mensen, en de druk op ons leggen, maar het is ook niet gemakkelijk voor mij geweest.”

bron: @kyliejenner
bron: @kyliejenner

Wolf?

“We hebben het nog niet wettelijk veranderd, dus ik wil geen nieuwe naam aankondigen en het misschien opnieuw moeten veranderen. Dus ja, we zijn er gewoon nog niet klaar voor om een nieuwe naam te delen”, liet Kylie los in een interview met Extra. Op het geboorte kaartje van hun zoon staat Wolf Jaques. “Even voor jullie informatie, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste. Ik wilde dit even delen omdat ik de naam Wolf overal zie”, deelde Kylie ook op Instagram 6 weken na de bevalling.

De fans speculeren erop los en gokken dat het Jaques gaat worden. Dit omdat de vader van Travis zo heet, en dit zou dan een soort eerbetoon naar hem zijn…

We hopen snel meer te weten!

Lees ook: De manier om je instant noodles lekkerder te maken volgens Kylie Jenner