Helaas is er een einde gekomen aan dit seizoen van De Bachelor. Tony Junior nam tijdens de finale afscheid van Oriana en gaf Julia zijn laatste roos. Tijdens de reünie bleek een week later dat de twee niet meer samen zijn. Nu brengt Tony naar buiten aan wie hij nu een laatste roos wil geven.

Tony’s verhaal

De reünie was op zijn zachtst gezegd niet de leukste ervaring voor Tony. Hij werd compleet geroast door de 20 Bachelor dames en hij moest door het stof om de beschuldigingen te ontkrachten. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat hij graag bij RumagTV zijn kant van het verhaal wilde vertellen. Een paar dagen voor de reünie kwam dan ook naar buiten dat hij een interview aanvroeg bij fawrynotsawry. Omdat heel Nederland toch ook wel een beetje benieuwd was naar zijn kant van het verhaal besloot fawrynotsawry hem uit te nodigen voor een goed gesprek, waarin ze de hele serie nabespreken.

De laatste gouden roos

Tijdens de aflevering van RumagTV wordt al snel duidelijk dat het Tony’s woord is tegen dat van de Bachelor dames. Wie hier nu gelijk heeft, weten we eigenlijk nog steeds niet. Waarschijnlijk zullen we hier ook nooit achterkomen. Dat Tony (misschien) fouten heeft gemaakt, weten we dus eigenlijk wel zeker. Toch komt er aan het einde van de aflevering een andere Tony naar boven. Ze vragen hem een laatste gouden roos weg te geven aan een van de dames. Tegen alle verwachtingen in kiest hij ervoor om deze aan Oriana te geven! Of eigenlijk… haar toekomstige man. Haar toekomstige man mag ooit de roos aan Oriana geven. Hoe romantisch!

Bachelor Tony en Oriana

Volgens Tony was Oriana de enige die echt oprecht was tijdens de opnames. Zij heeft als enige haar hart helemaal open gesteld naar Tony. Helaas voor haar heeft ze dat ook geweten. Ze heeft namelijk nog steeds moeite om de afwijzing te verwerken. Tijdens de reünie schiet ze nog steeds vol tijdens het zien van oude fragmenten. Arme Oriana! We hopen dat je snel die droomman vindt die jou die roos gaat geven. Het is je gegund!

Lees ook: Juicy! Volgens geruchten is dit de nieuwe Bachelor!