Eerder dit jaar kregen we te horen dat Lars Veldwijk een relatie zou hebben met Annemarie van der Baan. Ze hebben hun relatie erg privé gehouden in de afgelopen maanden, maar nu blijkt het vuurtje tussen de twee toch gedoofd.

Wie is Lars Veldwijk?

We kennen Lars Veldwijk voornamelijk als de ex-vriend van Monica Geuze en de vader van haar kindje. Verder heeft Lars ook bij verschillende voetbalclubs gespeeld zoals: FC Utrecht, FC Groningen, Sparta Rotterdam en op dit moment speelt hij voor een team in Zuid-Korea. Ook speelt hij voor het Zuid-Afrikaans voetbalelftal. Een echte carrièreman dus. Omdat zijn vader in Zuid-Afrika is geboren komt hij hiervoor in aanmerking.

De ex-vriend van Monica Geuze

De meeste mensen zullen Lars kennen als de ex-vriend van Monica Geuze. Ze hadden langere tijd een relatie en werden op 12 juli 2018 ouders van Zara-Lizzy. Lars zelf heeft al een zoontje Mason uit een eerdere relatie. Op 15 november 2019 maakten de twee bekend dat ze officieel uit elkaar zijn. Monica deed onlangs nog een boekje open over haar situatie met Lars Veldwijk.

Lars en Annemarie

Eigenlijk hebben de twee nooit officieel bekend gemaakt een relatie met elkaar te hebben, maar het lijkt er toch wel sterk op dat het zo was. Lars plaatste in juli een video waarin hij aan het facetimen was met een *mysterieuze* dame. Hij plaatste een emoji met hartjes-ogen bij de foto, makes sense. 

Natuurlijk was er een roddelkanaal die dacht te weten wie de dame was. Annemarie van der Baan, een dame over wie we (helaas) nog steeds ontzettend weinig weten. Wel vonden we een filmpje van 5 jaar geleden, waarin ze zich voorstelde en praatte over wat ze graag wilde doen in de toekomst.

Juicechannel heeft van verschillende bronnen vernomen dat de twee nu weldegelijk uit elkaar zijn. Ondanks dat ze niet echt publiekelijk samen zijn geweest, waren ze toch wel bij elkaar. Annemarie kwam zelfs over de vloer bij Lars zijn ouders en ze zag zijn kinderen.

Op dit moment zit Lars weer in Zuid-Korea, maar de relatie zou op de klippen zijn gelopen voor zijn vertrek vanuit Nederland. Misschien was Annemrie toch meer opzoek naar een familieman, in plaats van een carrièreman.

Lees ook: Dit is jouw ultieme break up survival guide