Gisteravond werd de ex van Monica Geuze (Lars Veldwijk) gespot bij Mood in Eindhoven met een oud-deelneemster van het welbekende programma Love Island. Bij ons is er een beetje verwarring want vorige week zat Lars nog samen in het vliegtuig met Annemarie van der Baan, toevallig in hetzelfde vliegtuig als zijn ex Monica. Via JuiceChannel hebben we meer duidelijkheid vanuit Love Island-deelneemster Fabienne gekregen, en zij vertelde het volgende…

bron: @larsveldwijk
bron: @larsveldwijk

Fabienne Rosalina

Het gaat om de prachtige Fabienne Rosalina. Fabienne stal de show tijdens het recentste seizoen van Love Island. Dat kan ook niet anders want Fabienne is een prachtige verschijning. In een gesprek met Juice Channel liet ze los dat zij en Lars het ‘gewoon gezellig hebben gehad samen.’ Vervolgens vraagt Juice Channel of het een date was aangezien hij vorige week nog gespot was met Annemarie. Hierop antwoordde Fabienne ‘ja het was als een date.’ Wow.

Annemarie en Lars

Vorige week werden Lars en Annemarie samen gespot in het vliegtuig vanuit Dubai. Ook de ex van Lars Veldwijk, Monica Geuze bevestigde dit in haar vlog. Annemarie en Lars hebben kort iets gehad vorig jaar maar waren snel weer uit elkaar. Toch zijn ze vorige week dus samen gespot. En daar houdt het niet bij op. Gister postte Annemarie een foto waar je duidelijk de hand van Lars op kon zien.

bron: @juicechannel_
bron: @juicechannel_

Fabienne geeft app gesprek en foto vrij

Fabienne deelde gister een foto en een app gesprek via haar story. Ze laat het volgende weten “Ik wist niet dat hij een ‘vriendin’ had. Als er tegen mij wordt verteld dat de persoon in kwestie single is kan ik er ook niet veel mee. Dat is het laatste wat ik erover deel.” Het lijkt er dus op dat Lars achter de rug om van Annemarie stiekem met Fabienne heeft gedatet.

Lars en Fabienne PHOTO-2022-03-24-10-45-59

Lees ook: Monica Geuze doet boekje open over haar ex-vriend Lars