Een spannend en leuk seksleven is altijd mooi meegenomen, het kan in de meeste relaties zelfs één van de belangrijkste dingen zijn. Nu kan het nog weleens voorkomen dat jullie het een beetje zat zijn, en jullie seks wat spice willen geven. Het is natuurlijk wel zo leuk als jullie er beide plezier en lust uit halen.

Lekkerder seksleven FEM FEM

Er zijn heel wat dingen die jullie kunnen doen om de seks een stukje lekkerder te maken. Of dit nu om kleine details gaat of grotere dingen, ze dragen allemaal bij aan een spannender en fijner seksleven. Misschien is dat net het stukje dat jullie missen in jullie relatie! Time for change.

Edging

Wanneer jullie allebei opgewonden zijn kan het nog weleens voorkomen dat alles gehaast gebeurt. Hierdoor houdt jouw partner of jij het niet lang vol en is het zo voorbij. Probeer daarom eens rustig aan te doen en elkaar te teasen, voordat jullie all in gaan. Dit zorgt ervoor dat er een spanning wordt opgebouwd en jullie er nog veel meer plezier uit halen. Zo zal jullie sessie een stuk langer duren en wordt het niet overhaast. Daarnaast kun je ook nét tot het randje gaan en dan even een pauze nemen, zo zorg je voor een extra speciale happy ending.

Ijsblokjes of slagroom, haal alles uit de kast

Nu klinkt het in eerste instantie altijd wat gek, maar dit kan ervoor zorgen dat jullie op een speelse manier een nieuwe sekservaring krijgen. Verras de ander eens met slagroom op jouw intieme plekken en laat humor een leuke rol spelen. Wanneer jullie op een leuke manier jullie een steamy session tegemoet gaan is jullie adrenaline hoog en zal het better than ever zijn.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Samantha Jones (@samanthajonessatc) op

Vertel je fantasie

Iedereen heeft zo zijn eigen fantasieën en ideeën, ook jouw partner. Wanneer jullie dit bespreekbaar maken weet je van de ander waar hij/zij opgewonden van raakt en zijn het misschien wel dingen die jullie kunnen uitvoeren. Spannender dan dat wordt het niet. Wel is het belangrijk om daarbij allebei eerlijk te zijn, niets is te gek als het op seks aankomt. Vertel dus gewoon wat jou spannend lijkt en wees ook open voor het idee van jouw partner. Natuurlijk moet jij je daar wel comfortabel bij voelen, houd de communicatie dus goed. Zo kom je achter kleine fantasieën of juist grotere.

Ontdek nieuwe plekken

Misschien wel de meest spannende vorm van seks; het op een spannende plek doen. Vooral wanneer jullie betrapt kunnen worden, zorgt dit voor een boel spanning en spice. Ga eens voor een verrassende, niet voorspelbare plek. Dat is toch eens iets anders dan in bed…

Experimenteer (met speeltjes)

Veel mensen denken dat seksspeeltjes voor solo masturbatie alleen gebruikt worden. Dat is toch echt het tegenovergestelde. Ondanks dat een speeltje jou erg kan helpen bij het seks hebben met jezelf, kan dit ook gewoon met jouw partner! Zo zorg je ervoor dat jullie seks nog een stuk lekkerder is en deze speeltjes kunnen jullie helpen bij het sneller klaarkomen. Tip van de redactie: de Lelo Tiani 3 Couples’ Massager helpt je binnen no time naar een knallend uiteinde ;-). Je partner kan de bieding op zich nemen…maar je kunt het sexy speeltje ook toepassen terwijl jullie seks hebben, als hele fijne extra. Win-win!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LELO (@lelo_official) op

Lees ook: Dit zijn de Netflix films met de heetste seksscènes