Girls night out? Vriendinnen en cocktails zijn de perfecte combi! Daarom zetten wij de fijnste cocktailbars in Rotterdam voor jou op een rijtje. Bij deze spots vind je natuurlijk de oude klassiekers maar ook allemaal nieuwe en verassende smaken. Ga vooral langs bij deze hotspots en thank us later!

@hola.supermercado
@hola.supermercado

Supermercado

Hola Supermercado! In dit swingende Latijns-Amerikaanse restaurant/cocktailbar heerst een zwoele en relaxte sfeer en kun je naast heerlijke hapjes de leukste cocktails bestellen. Van de welbekende Pornstar Martini tot aan de Best Kept Secret…

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SUPERMERCADO (@hola.supermercado) op

Calaboose

Bij deze cocktailbar staan eindeloos veel creatieve combinaties op het menu. De cocktails van Calaboose zijn namelijk geïnspireerd op de specerijen uit de Gouden Eeuw en de VOC-periode, heel uniek dus! In de tuin heerst een super gezellige vibe door het knusse interieur en de lichtjes, maar binnen zit je ook niet verkeerd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Calaboose (@calabooserotterdam) op

DoDo

DoDo is de perfecte plek om af te spreken met vriendinnen of voor een romantische eerste date. Er zijn zeven verschillende thema’s te vinden in deze hotspot, waaronder de roaring twenties cocktailbar. Je kijkt je ogen uit in deze ontdekhoek. Heb je even geen zin in alcohol? No worries! Er is genoeg keus voor de non-alcoholics onder ons. Naast lekkere mocktails kun je ook kiezen voor een huisgemaakte ice-tea.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DoDo Café (@dodocaferotterdam) op

JAQ

Deze bar is perfect geschikt om lekker door te ‘Jaqqen’ met de lekkerste cocktails en bites. Naast cocktails serveert deze bar ook lokale bieren. De knusse vibe die de bar uitstraalt zorgt ervoor dat je nog lang niet haar huis wil….Oké, nog één drankje dan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JAQ (@restaurantjaq) op

Didot34

Jazzy muziek op de achtergrond en gezellig dineren of borrelen, dan ben je bij Didot34 aan het juiste adres! Naast cocktails serveren zij kleine internationale gerechtjes die de hele dag te bestellen zijn, het ‘fourth meal’ concept. Het aanbod is ruim dus voel je vooral niet schuldig als je het niet bij één drankje laat!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Didot34 Restaurant & Bar (@didot34rotterdam) op

Botanero

De vakantie is helaas alweer voorbij, maar niet getreurd want bij Botanero kom je helemaal in de Mexican vibes en voelt het echt even alsof je op vakantie bent. De perfecte spot als je toe bent aan een break in deze gekke tijden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Botanero Rotterdam (@botanerorotterdam) op

Amehoela

Am-e-hoela! Dit is de naam die precies aangeeft waar de Rotterdammer voor staat: no nonsens. Het is de eerste neo-tiki bar van Rotterdam waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail en de lekkerste hapjes geïnspireerd op de street-food cultuur van Mexico stad.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amehoela | Rotterdam (@amehoelarotterdam) op

Lees ook: De leukste cocktailbars voor samen met je vriendinnen