Hoewel scheuren over wilde golven op zonnige vakantiebestemmingen tot nu toe alleen voor adults was weggelegd, mogen kinderen nu ook de poging wagen. Bij supermarktketen Lidl kun je namelijk nu een snoezige jetski voor speciaal voor koters halen. Wees er wel snel bij want wij verwachten dat deze opblaasbare YAMAHA-jetski voor kleintjes binnen no-time weg is!

Schermafbeelding 2021-05-27 om 15.53.55

Uitkijken! Scheurende kinderen op het water

Yesss, de Lidl komt weer eens met een heerlijke deal. Ben jij al aan het kijken naar een leuke zonsbestemming in de vakantie en kun je niet wachten om je weer te bevinden op het strand? We feel you! Met deze YAMAHA-jetski van Nederlands goedkoopste supermarkt bezorg jij je kind de leukste vakantie ever. Hij ‘scheurt’ nog eens echt ook: zo heeft de jetski een snelheid van 3.2 kilometer per uur. Je zal iets sneller dan dit moeten rennen naar de supermarkt, aangezien er nog maar een paar stuks over zijn!

@lidl

Net echt

Je kind kan ongeveer een uurtje bij gemiddeld gebruik op het water scheuren als een echte pro. Natuurlijk heeft de Lidl ook over veiligheid nagedacht. Zo heeft deze opblaasbare jetski een automatische stopfunctie. Daarnaast is het product geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met een maximaal gewicht van 70 kilo. Is de mini-jetski na een hele dag waterpret leeg? Dan kun  je binnen 10 tot 12 uur de 12V/ 2,8 Ah accu opladen. Even ’s nachts doen dus, terwijl je kind helemaal uitgeput is van dit fantastische wateravontuur!

@lidl
@lidl

Kosten

Deze jetski voldoet aan het wensenlijstje van ieder kind. Het opblaasbare product met een afmeting van 147,32 x 86,36 en gewicht van 6,35 kg is volgens ons de beste Lidl-vakantiedeal van 2021. Ben jij helemaal enthousiast over deze té schattige waterscooter en wil jij je koter verassen met dit racemonster? Je haalt hem voor €299 in huis!

Lees ook: Uitvinding van de eeuw: Lidl verkoopt nu mini vaatwassers