De afgelopen tijd gingen er geruchten rond dat Lil Kleine met Robin Singels aan het daten was. Nu lijkt het erop of de rapper alweer onto the next is, want hij is gespot met Anne Rose, die we allemaal kennen als de ex van André Hazes.

Lil Kleine en Robin Singles

Nadat de rapper zich had teruggetrokken in Thailand werd hij terug in Nederland warm verwelkomd door een dame genaamd Robin Singles. De dame was geen onbekende van Lil Kleine, en de twee hadden zelfs al iets voor bij met Jaimie Vaes was. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer hebben de twee zelfs tijd in Thailand samen doorgebracht. Oelala.

Rebound

Wat blijkt? Robin was gewoon een rebound van Lil Kleine. Hij is namelijk alweer gespot met een andere dame, volgens Yvonne Coldeweijer. Wij vertellen je precies hoe de vork in de steel zit.

Lil Kleine en Robin Singles

Gespot in de Pijp

Afgelopen zaterdagnacht was kleine gespot in de Pijp, een buurt in Amsterdam. Hij werd daar gespot met een brunette bij haar appartementencomplex. Zijn Porsche stond geparkeerd in het vakje van de buurman en die bleef er de hele nacht staan. Het duurde roddelkoningin dan ook niet lang om de identiteit van de dame in kwestie te achterhalen. En je raadt natuurlijk al om wie het hier gaat…

Anne Rose

De brunette met wie Lil Kleine is gespot blijkt Anne Rose te zijn, de ex-scharrel van André Hazes. En het moet niet gekker worden maar Anne Rose en de rapper kenden elkaar al! Dit was vorige zomer in de tijd dat André Hazes nog samen was met zijn ex Sarah van Soelen. De rapper woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne Rose ging af en toe op bezoek. Als dit geen juicy nieuws is dan weten wij het ook niet meer?!

Anne Rose

Lees ook: Gaat Lil Kleine zijn extreem luxe grachtenpand verkopen voor 3,4 miljoen?