untitled 2023 08 20t231946739

Vergeet niet te abonneren: 5x knappe mannelijke YouTubers

Looks27 aug 2023, 18:45 doorAurora Ferrari
Je hebt je wekelijkse filmpjes op YouTube gezien én nu? Een optie is om iets nuttigs te doen met je leven, maar YouTube kijken is vaak net een stuk leuker. Je hebt alleen geen flauw idee op wie je verder kan abonneren. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom hebben wij vijf knappe (maar ook hele leuke) mannelijke YouTubers voor je op een rij gezet.
untitled 2023 08 20t231946739
Bron: @rijkhofman

1. Rijk Hofman

Tuurlijk beginnen we dit knappe mannelijke YouTubers-lijstje met eyecandy Rijk Hofman. Zitten jullie ook wekelijks te wachten op een nieuwe video van 'm? Op één of een andere manier krijgen wij nooit genoeg van hem en willen we het liefst dagelijks een video van hem zien.
Enne, naast het feit dat het een leuke verschijning is, hij is ook nog eens mega grappig. Humor en uiterlijk, wij zijn al lang verkocht! Trouwens, heb je al gezien wat Monica Geuze onder de onderstaande foto van Rijk heeft gereageerd?

2. Tim Hofman (BOOS)

Krijg je niet genoeg van Rijk, maar heb je al zijn video's al bekeken? Ga dan door naar zijn broer Tim Hofman. Ook Tim heeft een heerlijk uiterlijk (alle drie de broers zijn trouwens mega knap), maar de stijl in video's is wel heel verschillend.
Terwijl Rijk allerlei BN'ers uitlacht over hoe zij zich voor schut zetten, gaat Tim – met zijn kanaal BOOS – op pad om elke keer problemen om te lossen. Eén van zij grootste zaken? De The Voice of Holland-zaak. Yup, hele verschillende soorten YouTube-filmpjes dus.

3. Vincent Visser

Vincent Visser – misschien wel de crush van elk meisje die Brugklas keek – maar diezelfde meiden, hebben tot de dag van vandaag nog steeds een crush op hem. Enne, zij volgen ook zijn YouTube-kanaal. Eerder postte Vincent dagelijks een video, maar nu is dat één keer in de zo veel tijd.
Hij is de afgelopen tijd eerder bezig geweest met het vinden van zijn eigen geluid, waardoor we nu een stuk minder van hem op YouTube zien. Hij heeft nu al inmiddels een paar liedjes op muziek platformen gedropt en is lekker bezig met carrière maken.

4. Robbert Rodenburg

Ook een hele mooie verschijning, is niemand anders dan Robbert Rodenburg. We know, we know: hij valt niet op mannen, maar het is wel een man, knap én kon niet in dit lijstje ontbreken! Op YouTube heeft hij voor een lange tijd de serie 'Open Kaart' gedaan. Hierin nodigde hij elke keer een andere bekende Nederlander uit. In alle interviews komen er emotionele, mooie en heftige gesprekken uit.
Nu heeft hij een nieuwe serie, namelijk Open Casa. Waarin Robbert vijf weken lang, elke keer twee bekende Nederlanders uitnodigt in een villa in Italië. Dus, naast het feit dat Robbert er mega leuk uitziet, heeft hij ook nog eens is een heel interessant YouTube-kanaal!

5. Giel de Winter (StukTV)

Als laatste hebben we Giel de Winter, één van de jongens van StukTV. Als we naar alle drie de jongens kijken, zijn ze allemaal erg knap. Maarre, Giel springt er toch het meeste uit en velen in Nederland zullen het met ons eens zijn.
Wil je dus nog even genieten van Giel zijn looks? Gewoon even alle StukTV-video's bingen of een kijkje nemen op zijn Instagram!