Fitness Youtubers zijn helemaal hot and happening, zeker nu de sportscholen gesloten zijn. Afgelopen zomer stonden alle social media-kanalen vol met de resultaten van de Chloé Thing 2 weeks shred challenge. Petje af als je deze challenge hebt meegedaan. Heb je nou de smaak te pakken? Lees dan verder voor de beste fitness Youtubers.

sport FEM FEM

Natacha Océane

Oud-Gymshark atlete Natacha Océane deelt haar fitness-journey en workouts op Youtube. De workouts die op haar kanaal te vinden zijn variëren meestal van 10-30 minuten. Ook deelt zij op haar kanaal over lifestyle en geeft ze voedingsadvies.

Bailey Brown

De Australische Bailey Brown deelt korte workout-video’s op Youtube, de video’s varieren van 5-15 minuten. Deze workouts zijn dus ideaal als je weinig tijd hebt of zin hebt in een hele gevarieerde workout, waarin je al je lichaamsdelen kunt trainen.

Pamela Reif

Op haar Youtube-kaneel deelt Pamela Reif veel verschillende workouts. Deze varieren in tijd, moeilijkheidsgraad en intensiviteit. Wat heel handig is aan deze workouts is dat je (vaak) geen gewichten of resistance bands nodig hebt.

Sydney Cummings

Op zoek naar een gehele workout in 1 video? Dan kan je het beste kiezen voor de workouts van Sydney Cummings. Haar workouts duren 20 minuten tot een uur en richten zich vooral op kracht en uithoudingsvermogen.

Boho Beautiful

Ben jij meer van de rustigere workouts? Dan zijn die van Boho Beautiful de beste keuze voor jou! De workouts bestaan voornamelijk uit yoga of pilates. Maar zelfs deze workouts zorgen ervoor dat je conditie verbeterd en je abs ontstaan. Niet te vergeten dat je volledig weg kunt dromen bij de prachtige locaties waar wordt gefilmd. Ook kun je je workout eventueel afsluiten met een rustgevende meditatie.

Growingannanas

Om je conditie te verbeteren, moet je bij Growingannanas zijn. Zij maakt ontzettend intense HIIT-workouts. De workouts varieren van 15-45 minuten en combineren krachttraining met cardio. Gegarandeerd dat je na deze workout helemaal kapot bent!

Lilly Sabri

De meest gevarieerde fitness Youtuber is misschien wel Lilly Sabri. Bij haar kun je workouts vinden zoals krachttraining, kickboxen, pilates en cardio. Op haar kanaal kun je hele korte workouts vinden van ongeveer 10 minuten, maar ook gehele workouts van een uur.

Heb jij de smaak van een gezonde levensstijl te pakken? Lees dan hier verder.