casual chic outfit femfem

Zo zie jij er chic uit met casual kleding

Looks06 mrt 2018, 10:27 doorRedactie
Heb je een belangrijke zakenafspraak? Of is de dresscode van je baan casual/chic? Nette kleding zorgt ervoor dat jij er stijlvol bijloopt, maar het zit niet altijd even lekker. Zo zorg jij ervoor dat je er chic uitziet, maar toch gewoon lekker zittende kleding draagt.
casual chic outfit femfem

Pyjamadagje

Wanneer je een 'pyjama' broek op de juiste manier styled, krijgt deze broek ineens een hele andere betekenis. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet je stoffen snoopy pyjama broek, maar een iets stijlvoller variant. Hoe lekker zou het zijn om gewoon in je pyjama broek op het werk te zitten? Het kan! Style hem met een simpel wit shirt, een chique blazer en hakken of een paar loafers als je het echt comfy wilt houden.

Laag op laag

Laagjes, ze geven je al snel een chiquere look. En dan vooral lange lagen, zoals een lang vest, of een chique lange jas. Combineer een dunne col met een rechte, lange jas, een culotte en een paar sneakers of hakken. Wanneer je voor een hak gaat, ga dan voor een dikke hak, daar kun je het veel gemakkelijker de hele dag op volhouden. Door de lange jas over je outfit maak jij je casual outfit chic. Zelfs wanneer je een spijkerbroek draagt, maakt je lange jas je outfit een stuk chiquer.

Sneakers

Sneakers passen prima bij een chique look, als je maar de goede sneakers weet te vinden. Een all white, subtiel paar doet het altijd goed. Draag een casual 'suit', waarmee we een pantalon, een wit t-shirt en een blazer in dezelfde kleur als je pantalon bedoelen. Wanneer je hier witte sneakers onder draagt, zie jij er nog steeds chic uit. De toevoeging van een sjaaltje kan je ook al een chiquere uitstraling geven.
Twijfel je of je outfit té casual is voor de gelegenheid? Doe je haren dan in een lage knot of messy bun , dat geeft je al gelijk een chique uitstraling. Ook de streepjesblouse is een item waardoor je look een chique update krijgt, al combineer je hem met een spijkerbroek, pantalon of flared trouser. 3x zo draag jij de streepjesblouse.