screenshot 2021 04 15 113710

Wauw: 6 x de mooiste zodiac tattoos

Looks15 apr 2021, 11:40 doorSanne Hesseling
Astrologie: de één gelooft er heilig in en de ander vindt het allemaal maar onzin. Wanneer je jezelf erg herkent in je sterrenbeeld, is een zodiac tattoo helemaal geen gek idee. Want wat is nou een betere manier om jouw persoonlijkheid in een tattoo uit te drukken? Dit zijn de 6 mooiste zodiac tattoos!
tat
@badgalcatty Weheartit

1. Micro

Steeds meer mensen nemen tegenwoordig een micro tattoo. Deze kleine, subtiele kunstwerkjes zijn perfect voor mensen die graag een tatoeage willen die niet te veel opvalt. Micro zodiac tattoos zijn dan ook de perfecte manier om jouw star sign uit te dragen, zonder uren in de stoel te liggen. De micro tattoo is de meest veilige optie voor mensen die hun eerste tattoo laten zetten!

2. Geometrische vormen

Een andere tattootrend van de afgelopen jaren is de geometrische tattoo. Strakke lijnen, geometrische vormen en minimalistische designs zijn helemaal in. Voor elke zodiac sign zijn dan ook meer dan genoeg gave geometrische tattoos te vinden. Check it out !

3. Constellation

Constellation tattoos hebben het ontwerp van een sterrenbeeld in het heelal. Planeten, sterren en zelfs kleine aliens worden steeds vaker bij mensen getatoeëerd. Deze prachtige, subtiele tattoos zijn dan ook super aesthetically pleasing !

4. Symbool

De meest bekende zodiac tattoo is natuurlijk simpelweg het symbooltje van jouw sterrenbeeld. Ook deze tattoos zijn over het algemeen vaak klein en simpel. Wie toch nog wat extra's eraan toe wil voegen, kan kiezen voor bijvoorbeeld mooie bloemetjes eromheen of een gekleurde tattoo!

5. Dieren

De ram, leeuw en schorpioen hebben allemaal iets gemeen: de sterrenbeelden zijn dieren! Dat veel mensen voor hun zodiac tattoo een prachtig ontwerp van een dier willen, is ook niet zo gek. De stijl van de tattoo is up to you ! Van een klein rood schorpioentje tot een grote, minimalistische leeuw: het kan allemaal!

6. Floral

Een populaire manier om je zodiac tattoo iets meer te laten opvallen, is om er een floral design van te maken. Het sterrenbeeld wordt omringd door prachtige gedetailleerde bloemen waardoor je een grote, stijlvolle tatoeage krijgt!
Lees ook: