Ben jij erover aan het twijfelen om een tattoo te nemen? Er zijn natuurlijk heel veel dingen waar je dan over na moet denken. Wil ik gewoon een mooi plaatje of echt een tattoo met betekenis? Misschien wil je wel een tattoo zetten samen met iemand. Heel veel vriendinnen zetten bijvoorbeeld samen een tattoo. Misschien is dat wel een idee voor jou. Dit zijn de mooiste tattoo’s voor jou en je beste vriendin!

tattoo FEM FEM
@pinterest

Tattoo met tekst

Wil je een tattoo met tekst? Haal dan je inspiratie uit deze tattoo’s. Het is natuurlijk extra leuk om te tekst van je tattoo aan te passen op jullie vriendschap.

klein-tattoo's-kleur-femfem
@pinterest
@pinterest
@pinterest

Tattoo met betekenis

Veel mensen willen graag een tattoo die voor hen veel betekent. Woont je vriendin bijvoorbeeld ver weg? Dan is de betekenis van de eerste tattoo heel erg mooi.

Grappige tattoo

Houd je het liever wat luchtiger? Dan kun je het beste gaan voor een grappige tattoo. Met deze tattoo’s heb je altijd een leuk verhaal om te vertellen.

@pinterest
@pinterest

Kleine tattoo

Als je nog nooit eerder een tattoo hebt gezet kan het fijn voelen om te beginnen met een kleine tattoo. Gelukkig zijn deze net zo mooi als een grotere tattoo. Laat je inspiratie de vrije loop met deze tattoo’s.

@pinterest
@pinterest
kleine tattoo
@pinterest
kleine tattoo2
@pinterest

Nog meer inspiratie opdoen? Inspiratie voor jouw tattoo haal je van deze Instagramaccounts