opnames van echte gooische moeders 3

De iconische Onitsuka Tiger-sneakers zijn hot: zo combineer je ze

Looks27 feb , 20:00 doorPleuntje Janssen
Ze zijn al te zien in Parijs, maar nog niet zo veel in Nederland. Dat gaat veranderen want deze geweldig, leuke sneakers komen steeds meer onze kant op. Vroeger werden ze gebruikt als sportschoenen en nu worden ze gedragen als every day shoes. Ze zitten lekker, ze bestaan in verschillende kleuren, en als dit al niet perfect is, heb je dit item ook nog in verschillende modellen.
opnames van echte gooische moeders 3
@teri0_____

De Onitsuka Tiger MEXICO 66™

Deze sneakers waren eerst trainingschoenen (ontworpen door: Onitsuka Shōkai). Deze schoenen werden gebruikt door het nationale team van Japan tijdens de Spelen van 1968 in Mexico. Deze look ging mee naar de jaren 60, en komen nu weer terug. In Parijs zijn de MEXICO 66™-sneakers al een grote hit. De sneakers hebben klassieke vorm, strakke styling en zijn voor zowel man als vrouw gemaakt.
Deze schoenen zijn ideaal voor in de stad, op het werk en tijdens het sporten en heeft de bekende Onitsuka Tiger strepen. De eerste paar Onitsuka Tiger MEXICO 66™ schoenen bestaan al sinds 1949. Door de jaren heen hebben ze ook samenwerkingen gehad met verschillende merken zoals Valentino.

De mooiste kleuren

Je hebt deze schoenen in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren, maar welke zijn het mooist? Wil je opvallen, dan zouden we gaan voor geel, groen, zilver of goud. En zo niet? Dan is de all black- variant een aanrader. Je hebt zo veel verschillende mogelijkheden bij dit merk, dat het voor iedereen geschikt is, voor kinderen, mannen en vrouwen.

Zo kan je ze het beste stylen

Natuurlijk verdienen deze mooie diamanten hun eigen spotlight, maar hoe zorg je daar voor? Als je op Pinterest kijkt zie je vooral de gele schoenen. De gele sneakers worden veel gedragen met een blauwe spijkerbroek, of een helemaal zwarte outfit.
Good to know: Onitsuka Tiger heeft niet alleen schoenen, er is ook kleding van dit merk en sinds hun samenwerking met Shu Uemura bestaat er ook een make-up lijn. Dus als je wil kan je fully in Onitsuka Tiger style gaan shinen. Wees er snel bij voordat heel Nederland deze schoenen gaat dragen.