lash lift

Huh: TikTokkers creëren een lash lift met Vaseline

Looks31 jan , 13:00 doorAdmin
Het liefst brengen we iedere maand een bezoekje aan de pedicure, kapper én laten we onze wimpers liften. Met een lash lift lijkt het alsof je wimpers van nature een prachtige krul hebben, waardoor je geen wimperkruller en mascara meer nodig hebt. Helaas wordt onze portemonnee minder blij van al deze bezoekjes buiten de deur, want heel goedkoop is het niet. Maar... TikTok to the rescue.

Lash lift

Wakker worden met een paar wimpers waar je u tegen zegt: wij dromen ervan. En hoewel er niets mis is met natuurlijke wimpers, is het gewoon heerlijk om een blijvende krul in je wimpers te hebben. En daar hebben TikTokkers nu een trucje op bedacht. Je kunt namelijk met een wimperkruller en Vaseline zelf een lash lift creëren. Hallo budget optie .

Vaseline en een wimperkruller

Voor deze goedkope lash lift heb je dus maar twee items nodig, namelijk een pot ouderwetse Vaseline en een wimperkruller. Volgens verschillende TikTokkers moet je de Vaseline op je wimpers smeren en vervolgens de wimperkruller 30 seconden lang vastklemmen rond je wimpers. Je kunt de Vaseline met je vingers over je wimpers verdelen, maar het is handiger om hier een speciaal wimper- of wenkbrauwborsteltje voor te gebruiken.
Nadat je de wimperkruller 30 seconden lang hebt gebruikt, is het fake lash lift-effect klaar. Je wimpers zien er volgens TikTok uit alsof je rechtstreeks van de beautysalon komt. Of het effect lang te zien is, dat verschilt per persoon. Heb je enorm stugge wimpers die normaal gesproken recht vooruit staan, dan is de kans groot dat het effect snel verdwijnt. Zijn je wimpers minder stug? Lucky you, want de krul zal dan de hele dag blijven zitten.
Wij gaan dit trucje in ieder geval proberen. Jij ook?