Dat het afgelopen seizoen van Love Island heel wat drama heeft opgeleverd is inmiddels wel bekend. Maarre, wat er allemaal speelt en wie nu met wie gaat, is nog steeds een beetje vaag. Gelukkig geven Nycole en Imad in een interview met Fawry net wat meer duidelijkheid. Enne, het is behoorlijk juicy.

Love Island Nycole gezoend met deze Islander
Bron: Jasper Suyk

Imad over de periode na Love Island met Lena

Normaal gesproken zijn de eerste dagen in de Love Island-villa een grote zoektocht naar de perfecte partner, maar bij Lena en Imad was het anders. Zij vonden elkaar meteen en hadden een onmiddellijke klik. Toch liep niet alles zoals gepland, en koos Lena na een aantal irritaties aan Imad ervoor om de villa te verlaten. De twee gingen hierna hun eigen weg, eenmaal terug in België.

Op de vraag hoe Imad nu met Lena omgaat antwoordt hij: “We zijn niet samen, maar we hebben nog wel contact. Destijds waren we niet goed voor elkaar en waren we er niet klaar voor. Het contact is nu heel goed en ik hou enorm veel van haar.” Enne, of hij hoopt dat ze nog bij elkaar komen? Zeker weten!

Toch komen er ook nog wat andere Islanders om de hoek kijken bij Lena. Het was geen geheim dat Jonna in de villa Lena ook wel zag zitten. Zo had hij al eerder aangegeven dat hij Lena heel knap en aantrekkelijk vindt. Enne, wat Imad daar van vindt, maakt Jonna in België niet meer uit. Imad: “Jonna heeft gezegd dat hij Lena heel aantrekkelijk vindt en hij haar zal willen. En dat onze vriendschap eigenlijk onbelangrijker is, dan zijn gevoelens naar Lena.” Ouch!

Nycole heeft gezoend met deze Islander

Maar Jonna heeft zeker ook zijn dingetjes met Nycole. Enne, daar gaan nu al een tijdje heel wat verhalen en geruchten over rond. Nycole maakt gelukkig het één en ander duidelijk voor ons. En we kunnen niet anders zeggen dan: hou je vast, want dit had waarschijnlijk niemand zien aankomen.

Laten we beginnen met Nycole. Ze bekent dat ze tijdens een reüniefeestje het wel heel gezellig heeft gehad met een andere Islander. Ze heeft namelijk met Thymo gezoend. Oops! Het lijkt er echter op dat Jonna deze kus niet zo makkelijk kon verwerken. En daarom dus als wraak Lena een berichtje heeft gestuurd. Nycole beweert dat Jonna dit allemaal alleen maar heeft gezegd uit wraak, omdat zij met Thymo heeft gezoend. Volgens haar had ze hun relatie al beëindigd via de telefoon voordat ze iets had gedaan met Thymo.

Maar laten we niet te snel oordelen, want er is nog meer. Nycole onthult namelijk dat op dezelfde dag dat zij met Thymo zoende, Jonna de lakens heeft gedeeld met een ander meisje. Hmmm, dit verhaal krijgt steeds meer lagen! Benieuwd naar het hele interview? Bekijk hem dan snel hieronder!

Wat begon als een eenvoudige kus tijdens een reüniefeestje is uitgegroeid tot een complex web van emoties en verwarring. Zullen Lena en Imad hun liefde weer vinden? En wat gebeurt er met Jonna en Lena of eh… Nycole?