flirten

Science says: met deze gezichtsuitdrukking kun je het beste flirten

Love & Life20 sep 2023, 19:00 doorRoos Stevens
Flirten is eigenlijk maar een gek ding en vaak doe je ook maar wat wanneer je iemand leuk vindt. Maar hoe kun je nou het beste flirten ? Wij zochten het voor je uit! Gebruik dus vooral deze tips om jouw crush te versieren.

Met déze gezichtsuitdrukking kun je het beste flirten

In het algemeen werkt flirten goed wanneer je iemand wil gaan versieren. Dit is de beste manier om iemand te laten weten dat jij die persoon wel ziet zitten. Zo kun je flirten door bepaalde opmerkingen te maken maar ook verschillende blikken kunnen al een indruk achterlaten bij mensen. Maar met welke gezichtsuitdrukkingen kun je het beste iemand versieren? Onderzoek verklapt het!

Welke gezichtsuitdrukkingen werken het beste?

Om je crush te kunnen versieren is het wel handig om te weten welke gezichtsuitdrukkingen nou het beste werken. Dit zijn de drie gezichtsuitdrukkingen die het beste werken:
    • Draai je hoofd opzij en kantel deze een beetje: Doe dit bijvoorbeeld als je samen met hem een gesprek aan het voeren bent en je luistert naar hem. Zo laat je merken dat je echt geïnteresseerd bent.
    • Glimlach: Lachen is gezond! Zo kun je ook aan hem laten zien dat je het naar je zin hebt. Lach dus vooral lekker om zijn grapjes.
    • Volg je crush met je ogen: Soms kan hem aankijken al meer dan genoeg zijn. Je laat op deze manier zien dat je wel geïnteresseerd bent in hem.

Onderzoek

Onderzoekers hebben een onderzoek gedaan naar welke flirtmoves het beste werken. Maar hoe hebben ze dit onderzoek uitgevoerd? Verschillende vrouwen hebben geprobeerd mannen te versieren door verschillende flirtmoves te gebruiken. Hier werd gekeken naar welke moves het beste werden opgepakt. Hier is een lijstje van drie gezichtsuitdrukkingen uit gekomen. Dit zijn de gezichtsuitdrukkingen van vrouwen die mannen herkenden als flirten.