dilemmas tijdens de eerste date

5 dilemma's tijdens de eerste date

Love & Life09 jan 2022, 19:00 doorChristel van den Berg
Je hebt een eerste date op de planning staan.. Spannend! Deze dilemma's tijdens de eerste date herken jij so-wie-so.

Dilemma's tijdens een eerste date

De eerste date is voor iedereen spannend. Je wilt immers een goede indruk maken op de ander! Natuurlijk sta je dan voor een hoop dilemma's. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

#1 Bel je elkaar eerst of niet?

Let's be honest, veel dates worden afgesproken via dating apps. Maar de grote vraag is of je elkaar eerst gaat bellen of niet? Ondanks dat bellen mega awkward is wil je niet met een catfish te maken hebben. Better be safe than sorry?

#2 Lunch, drankjes of dinner?

Oké, jullie hebben besloten elkaar in het echt te gaan zien. Spannend! Maar nu komt het tweede dilemma; waar? Lunch is misschien wat degelijk, terwijl drankjes goed uit de hand kan lopen.. Speel je op safe?

#3 Splitten of niet?

Altijd het moeilijkste gedeelte van de date: wie betaalt er? Ondanks dat het merendeel van de vrouwen tóch wilt dat de man betaalt op de eerste date, kan je hier natuurlijk niet vanuit gaan. Emancipatie, right?

#4 Wel of geen zoen bij het afscheid?

Dit is misschien wel het aller moeilijkste dilemma: wel of geen zoen? Hoewel dit natuurlijk helemaal afhangt van hoe leuk jouw date was, blijft het toch een lastige keuze. Misschien wil je stiekem wel een beetje mysterieus blijven en niet alles meteen weggeven, maar wat als hij zich hierdoor afgewezen voelt? Lastig!

#5 Meteen appen of wachten?

Jullie hebben een leuke date gehad en je zou de ander graag nog eens zien. App jij hem, of wacht je tot hij jou appt? Oke ladies, het is 2022 en vrouwen mogen óók als eerste appen. Trek die stoute schoenen aan en ga er gewoon voor.