trio

Nachtmerrie: Noah's (32) bedpartners bleken broers te zijn

Love & Life17 mei , 20:00 doorMila Slijvic
Daten is niet voor watjes, en zeker als je geen 20 meer bent kan het behoorlijk lastig vinden een leuke partner te vinden. Echter, soms heb je geluk. Noah (32) ontmoette niet één, maar twee leuke mannen. Ze werd verliefd op beide, en kwam er toen achter dat het broers waren...

Een wilde avond

Noah woont in de bruisende stad Leiden. "Ik kwam uit een lange relatie en vond het stiekem best leuk dat ik weer single was. Ik begon volop te feesten, drinken en ging helemaal los in de slaapkamer." Op een zaterdagavond in de kroeg ontmoette ze Skett (36). Een enorm knappe man waar Noah direct door geïntrigeerd was. "Hij was lang, breed, had donkere krullen en een charismatische glimlach." Hij bestelde bier voor zijn vrienden, maar keek ook met een schuin ook naar Noah.
"Na een bezoek aan het toilet stond hij opeens achter me", vertelt Noah. "Hij tikte me aan en vroeg of ik met hem een sigaret wilden roken". Daar zei ze natuurlijk geen nee tegen. Er was gelijk een klik. Skett vroeg Noah om bij zijn vrienden aan te schuiven. "De avond vorderden en ik ging met hem mee naar huis. Het was oprecht één van de beste avonden in tijden", vertelt ze aan de FEM FEM-redactie.

En toen kwam Finn...

Een week later in een andere kroeg was Noah op pad met een paar vriendinnen. Een van hen raakte aan de praat met een groep mannen. De groepen mengde en Noah raakte aan de praat met Finn (34). Hij was charmant op een suptiele manier en stelde precies de juiste vragen.
"We hadden meteen een sterke chemie en ik voelde me enorm bij hem op mijn gemak", zegt Noah. De avond vloog voorbij, en Noah ging met Finn mee naar huis.

Ongemakkelijke ontmoeting

De volgende ochtend had Noah afgesproken om bij een vriendin langs te gaan. Ze kuste Finn gedag, pakte haar spullen en begaf zich naar de voordeur. "Het lood zakte me in de schoenen, ik liep op de gang en herkende het huis. Precies toen ik besefte dat ik hier een week geleden ook was geweest, kwam Skett de gang op gelopen. Ik was met stomheid geslagen en wist nog net een schaapachtig 'hoi' uit te brengen."
Ook Skett leek met stomheid geslagen. Ze hadden nog wat contact gehad via WhatsApp, maar toen ze zo opeens voor elkaar stonden - in zijn huis - was het toch een beetje awkward. "Ik had duidelijk nog de outfit van de vorige avond aan, er ik stond voor de deur van Finn, wat dus zijn broer bleek te zijn." Noah wist niet hoe snel ze zich uit de voeten moest maken. Ze heeft beide mannen hierna nooit meer gesproken.