schermafbeelding 2021 09 15 om 160337

Lief! Prins Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen

Love & Life24 nov 2021, 10:00 doorRomy Nouwen
Het tweede seizoen van Prince Charming is de afgelopen maanden opgenomen en is inmiddels van start gegaan op Videoland. De eerste aflevering is te zien dus we gaan de komende weken ontdekken of Chris Berendse zijn ware liefde dit seizoen ook zal tegenkomen. Een spannende zoektocht, maar wel eentje die succesvol kan aflopen. Zo bewijzen Prince Charming Marvin en zijn liefde Ferdi in de eerste minuten van de nieuwe aflevering. Marvin en Ferdi gaan trouwen!

Het Prince Charming avontuur van Marvin

Marvin was Prince Charming van het eerste uur en had een bewogen seizoen. Zijn huidige liefde Ferdi was namelijk niet zijn eerste keuze in de finale. De allereerste die afviel in de finale was Rick. Er was niet genoeg liefde om met hem door te gaan. Vervolgens had Marvin de keuze tussen Marnix en Ferdi. Hij besloot, ondanks de aanwijzingen van zijn moeder voor Ferdi, voor Marnix te kiezen.
schermafbeelding 2021 09 15 om 160337 300x212
Had hij nou maar naar zijn moeder geluisterd. Eenmaal terug in Nederland liep de 'relatie' tussen Marnix en Marvin op niets uit. Tóch wisten Ferdi en Marvin elkaar weer te vinden. Ferdi was namelijk nog niet klaar met Marvin en wilde het best proberen. Een klein jaar later blijkt nu dat dat de juiste match is. Ferdi ging namelijk op zijn knieën voor Marvin op een wel heel bijzondere manier.

Prince Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen

Nee, geen verlaten Machu Picchu, een romantische zonsondergang óf de Tafelberg. Ferdi toont ballen en gaat gewoon in de eerste aflevering van het tweede seizoen op zijn knieën. En Marvin zegt natuurlijk volmondig ja. Marvin en Ferdi gaan trouwen. Op deze manier blikken we een jaartje terug en kunnen we het allemaal met een goed gevoel afsluiten. Ze bewijzen dat de liefde vinden in zo'n programma dus écht mogelijk is. Daar kunnen Gaby Blaaser en Tony Junior nog wat van leren!
In ieder geval zijn wij super happy voor de twee tortelduifjes. Dat ze maar mogen genieten van een heerlijke bruiloft en als echte prince Charmings nog lang gelukkig leven samen.