screenshot 2021 05 10 154707

Deze 10 bekende Nederlandse mama's vierde voor het eerst Moederdag

Love & Life10 mei 2021, 15:50 doorLois Kievietsbosch
Nederland is het afgelopen jaar weer heel wat mama's rijker geworden en een hoop van hun vieren voor de eerste keer Moederdag. Afgelopen zondag werden er veel moeders in het zonnetje gezet door hun koters (lees: partners), en voor vele van hen was dat toch een bijzonder momentje. Wij delen graag een aantal mooie plaatjes met jullie!

1. Mascha Feoktistova

Mascha Feokistova, ook wel beter bekend als YouTuber Beautygloss, beviel 6 juli 2020 van jaar aller eerste kindje. Zo vertelde ze dat het een heftige bevalling was, aangezien dochtertje mila met een gebroken armpje werd geboren. Maar gelukkig is dat inmiddels helemaal goed gekomen!

2. Jet van Nieuwkerk

De bekende tv-kok beviel op 11 oktober van haar eerste kotertje: Frenkie. En wat blijkt Frenkie komt van de naam Fransiscus, dit is een jongensnaam die eigenlijk Fransman betekent. Hoe leuk!

3. Kim Veenstra

Op 16 oktober 2020 beviel Kim Veenstra van haar eerste kindje, een zoontje genaamd: Brooklyn. Dit kleine mannetje is inmiddels al weer 7 maandjes oud is en is om op te vreten.

4. Anouk Hoogendijk

Op 18 oktober beviel die oud-voetbalster van haar aller eerste kindje. Een jongetje genaamd: Sonny Otto Verhoeven. 'Jij hebt ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt'.

5. Rens Kroes

Rens Kroes bakt niet alleen culinaire hoogstandjes voor zichzelf, maar ook haar baby Maya Jade, geboren op 23 oktober, kan inmiddels mee smullen van haar moeders lekkerste gerechten. Heeft die kleine even mazzel.

6. Florine (Echte Gooische Moeders)

Tijdens de opnames van het programma Echte Gooische Moeders was Florine nog hoogzwanger. Inmiddels is haar kleine zoontje Beer al weer meer dan een halfjaartje oud. En dat is natuurlijk een onbeschrijfelijk gevoel, volgens de kersverse Gooische mama.

7. Romee Strijd

Ook voor het top model Romee strijd is dit jaar haar aller eerste Moederdag. Begin december kreeg de knappe blondine samen met haar man Laurens een wel heel bijzonder presentje: dochtertje Mint. Wat zijn de kersverse ouders trots op hun kleine koter en dat is erg begrijpelijk natuurlijk!

8. Jennifer Hofman

Naast onze bekendste luizenmoeder is Jennifer sinds 5 februari ook de trotste moeder van zoontje Cooper, en dat laat ze maar al te goed weten. 'Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld', aldus Jennifer.

9. Tabitha

Op 20 maart werden Tabitha en haar verloofde Mauron de trotse ouders van hun te snoezige dochtertje genaamd: Imaya. 'She's perfect'. Het stel is dan ook in de wolken en geniet met volle teugen van de kleine.

10. Amber Brantsen

Op tv werd Amber onwel en veel speculaties volgde, maar wat was er nou echt aan de hand? Iets heel mooist zelfs, want de NOS-presentatrice bleek hartstikke zwanger te zijn. Op 3 februari werd dochtertje Taylor geboren. How cute!