schermafbeelding 2021 07 14 om 122030

Wat wil jouw partner in bed volgens zijn of haar sterrenbeeld?

Love & Life30 jul 2021, 21:00 doorChristel van den Berg
Vind je het moeilijk om hoogte te krijgen wat jouw partner fijn vindt in bed? Duidelijke communicatie komt altijd als eerste maar je kunt óók naar het sterrenbeeld van je crush kijken. Misschien blijkt je partner wel een heel sensuele kant te hebben óf is hij of zij meer van een potje harde seks. Nieuwsgierig of het tijd is om de handboeien uit de kast te halen? Je leest het hier.
schermafbeelding 2021 07 14 om 122350
@Pinterest

Ram

Rammen zijn vurig! Ram is het allereerste teken van de dierenriem en ook meteen de meest impulsieve. Daarom gaan rammen met veel passie en vuur tekeer – óók in de slaapkamer. Rammen zitten bomvol passie en zal snel het voortouw nemen. Vermijd enorm lang durende flirtsessies en voorspel waar je u tegen zegt. Ga liever voor een hete onenightstand.
Beste match: Ram, Leeuw, Boogschutter, Tweeling, Weegschaal en Waterman

Stier

Voor stieren staat alles in het teken van~sensualiteit~. Met een libido hoger dan Burj Khalifa kan dit teken énorm genieten van intense en lange bedsessies. Denk hierbij aan: kaarsjes, bubbels, een muziekje op de achtergrond en wierook. Trek er gerust de hele avond voor uit. Maar hoe breng je the bull nou echt in the mood? Stieren zijn dol op luxe en kunnen een klein presentje als een nieuw lingeriesetje enorm waarderen. Je doet er jezelf gelijk ook een plezier mee.
Beste match: Stier, Maagd, Steenbok, Kreeft, Schorpioen en Vissen

Tweeling

Flirterig? Check. Een bubbly persoonlijkheid? Check. Fun? Check. In bed zijn Tweelingen energiek en houden ze van verandering: géén missionaris standje dus! Omdat Tweelingen erg chatty zijn houden ze enorm van dirty talk. Dit is dé perfecte partner om je smooth skills op te oefenen. Oh, en ze houden van complimentjes, héél véél complimentjes.
Beste match: Tweeling, Waterman, Weegschaal, Ram, Leeuw en Boogschutter

Kreeft

Safety first! En dan hebben we het niet over voorbehoedsmiddelen. Je zult met een kreeft niet snel een eenmalig avontuurtje beleven: ze willen zich namelijk veilig voelen. Wanneer een kreeft zich op zijn gemak voelt bij je, zullen ze geweldige~pleasers~ zijn omdat ze voelen wat hun partner verlangt. Besteed daarom extra veel tijd aan voorspel!
Beste match: Kreeft, Schorpioen, Vissen, Stier, Maagd en Steenbok

Leeuw

Leeuwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit teken is enormcharismatisch en wil aanbeden en verleid worden: gooi daarom álles in de strijd als je een leeuw wilt veroveren. Daarnaast zijn ze enorm creatief wat nog wel eens voor wat verassingen in de slaapkamer kan zorgen.
Beste match: Leeuw, Ram, Boogschutter, Tweeling, Weegschaal en Waterman

Maagd

Maagden lijken van buiten misschien cool, maar wanneer je ze beter leert kennen zal hun sensuele kant ook naar voren komen. Maagden hebben oog voor detail en zijn vaak enorm kritisch (op zichzelf). Zorg er daarom voor dat je partner op zijn gemak is. Daarnaast zijn maagden erg klassiek: laat je speeltjes nog maar even in de kast liggen dus.
Beste match: Maagd, Stier, Steenbok, Kreeft, Schorpioen en Vissen

Weegschaal

Weegschalen zijn echtepeople pleasers en dat is ook zo tussen de lakens. Hoewel ze de voorkeur hebben voor een romantisch verhaal, sluiten ze een kort pleziertje ook niet uit. Seks is daarom ook enorm belangrijk in een relatie voor weegschalen. Be aware: het is niet makkelijk om een weegschaal te verleiden dus vergroot je kans met een romantisch gebaar.
Beste match: Weegschaal, Tweeling, Waterman, Ram, Leeuw en Boogschutter

Schorpioen

Schorpioenen zijn hetmeest seksuele teken van de héle (!!) dierenriem. Een dag niet gesekst is een dag niet geleefd voor dit waterteken. Ze zetten hun enorme passie en power in om hun erotische verlangens waar te maken. Fifty Shades is er niets bij! Een schorpioen versieren? Think again! Dit teken laat zich haast níet vangen en neemt liever zelf het voortouw.
Beste match: Schorpioen, Kreeft, Vissen, Stier, Maagd en Steenbok

Boogschutter

Boogschutters hebben hun pijlen vaak gericht op een kort avontuurtje. Ze zijn avontuurlijk, charmant en the life of the party. Wees op je hoeden want boogschutters kunnen ineens het roer omgooien – ook in bed! Vrijheid is enorm belangrijk voor een boogschutter dusclaim hem of haar niet. Evenals humor en afwisseling. Be creative!
Beste match: Boogschutter, Ram, Leeuw, Tweeling, Weegschaal en Waterman

Steenbok

Steenbokken zijn enorm trouw en gereserveerd: dit klinkt misschien wat saai maar dat zijn ze zéker niet! Wanneer je een steenbok weet te raken kan dit namelijk leiden tot de meestzwoele bedsessies. Denk aan liefdevolle seks met als kers op de taart een enorm hoogtepunt.
Beste match: Steenbok, Stier, Maagd, Kreeft, Schorpioen en Vissen

Waterman

De kans is groot dat de bedpartners van een waterman niet op 1, 2, 3, 4 of 5 handen te tellen zijn. Misschien zijn ze wel hélemaal niet te tellen. Dit teken is namelijk niet vies van een onenightstand of een Friends with Benefits-relatie. Watermannen zijn echte rebellen en zien seks niet per se als iets romantisch. Preutse tantes kunnen zich beter niet wagen aan dit teken.
Beste match: Waterman, Weegschaal, Tweeling, Ram, Leeuw en Boogschutter

Vissen

Vissen zijn het meestromantische sterrenbeeld maar ook enorme dromers. Ze leven in hun eigen fantasiewereld en houden van een fysieke connectie. Heb je je ogen op een vis gericht? Dan mag je wel zelf in actie komen. Dit teken kan wat lui zijn en niet direct actie ondernemen. Haal je wilde kant naar boven maar wees bewust van je woordkeuze: vissen zijn erg gevoelig.
Beste match: Vissen, Kreeft, Schorpioen, Stier, Maagd en Steenbok