stel vreemdgaan

Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Love & Life21 mei , 16:08 doorRedactie
Niet voor iedereen is een monogame relatie zo vanzelfsprekend. Je denkt iemand volledig te vertrouwen, en toch gaat je ex-lover dan vreemd, ouch. Het is nooit leuk als je bedrogen wordt, en wij keuren het dan ook onder geen enkele omstandigheden goed. Let in ieder geval extra goed op voor deze sterrenbeelden.

Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Het is lastig om van te voren te weten of iemand trouw blijft in een relatie. Luister vooral gewoon naar je gevoel. Vaak heb je al een onderbuik gevoel als iets niet helemaal goed zit. Wat blijkt? Je kan ook naar het sterrenbeeld van je lover kijken. Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd.

Waterman

Voor een waterman hoef je je niet heel snel druk te maken, tenzij jullie een lange afstandsrelatie hebben. Een waterman is namelijk snel afgeleid als jullie elkaar voor een lange tijd niet zien. Ze zijn sociaal en altijd opzoek naar een vorm van contact. Dit hoeft niet perse fysiek contact te zijn, maar zal eerder zijn via online berichtjes. Pas op voor micro-cheating dus!

Steenbok

Als je ooit een Steenbok hebt gedatet kan je beter meteen naar een emotionele support groep gaan. Een steenbok verveelt zich snel en is altijd op zoek naar meer. Daarnaast vinden ze seks in een relatie heel belangrijk. Als ze dat thuis niet krijgen, gaan ze ergens anders op jacht. Let dus altijd op!

Boogschutter

Ook een boogschutter verveelt zich nogal snel, of dat nou op werk is of binnen een relatie. Ze zijn erg sociaal en houden wel van aandacht. Een boogschutter zal wel altijd bewust zijn van zijn acties, en weten dat hij er naast zit.

Kreeft

Een kreeft vermijdt liever een heftige conversatie. Ruzies horen er natuurlijk bij in een relatie, maar de kreeft pakt het liever anders aan. Zodra het te moeilijk wordt loopt de kreeft weg, en gaat hij naar iemand anders. Daarnaast voelt een kreeft zich vaak onbegrepen, en dat is waar het mis gaat.