schermafbeelding 2021 09 21 om 103150

De romantische reden dat Tony Junior een string van Maan boven zijn bed heeft

Love & Life21 sep 2021, 10:39 doorSophie Golbach
De naam Tony Junior komt onderhand onze strot uit. Helaas weet deze man zichzelf weer zo spraakmakend neer te zetten, dat we er wel over moéten praten. Tony Junior kwam laatst namelijk in de spotlights met wel iets heel opmerkelijks: de beste man heeft een string van zijn ex-vriendin Maan boven zijn bed hangen.

De relatie tussen Tony en Maan

Tony Junior en zangeres Maan de Steenwinkel hebben drie jaar lang een relatie gehad, uiteindelijk liep deze eind 2019 op de klippen. Ze kwamen er samen achter dat ze erg veel van elkaar houden als mens, maar dat het beter was om uit elkaar te gaan. Dit was om te voorkomen dat het niet meer leuk zou zijn, vertelde Tony Junior in een interview na de breuk. Hoewel de twee al een lange tijd niet meer samen zijn vertelde Tony laatst dat Maan altijd de liefde van zijn leven zal blijven.

Het slipje van Maan

Na zijn beschamende optreden in het programma De Bachelor waarna hij door alle dames geroast werd , stond de beste man weer in de belangstelling. Dit keer in het programma Rooijakkers over de vloer . Hierin gaat Art Rooijakkers elke aflevering bij een bekende Nederlander langs. Natuurlijk wilde Art ook in Tony's kamer rondsnuffelen. Want dat is natuurlijk where the magic happens!
Art stuit tijdens het programma op een wel heel *vreemde* vondst. Tony heeft een ingelijst slipje boven zijn bed hangen. In eerste instantie houdt Tony de boot af en wil hij niet vertellen van wie dit slipje is en WAT het daar doet. Uiteindelijk zegt hij dat het slipje van zijn ex-vriendin Maan is. De zangeres heeft ooit een broekje voor hem gekocht naar aanleiding van een liedje dat ze samen hadden, 'Ik geef je een roosje m'n roosje'. Op het broekje staat dan ook, jawel, een roosje. Maan droeg hem en Tony wilde hem houden.
Dit is natuurlijk een heel eigenaardig verhaal en Maan was er dan ook niet blij mee. Wij zouden ook schrikken als ons stringetje plotseling viraal zou gaan. Het feit dat Tony en Maan in 2019 uit elkaar gingen, en het broekje er dus misschien al 2 jaar hangt, maakt het er niet beter op. Of het slipje er nu nog hangt en of Tony hem gewassen heeft, dat weten we helaas niet.