Het is inmiddels algemeen bekend dat het uit is tussen Janice Blok en Donny Roelvink. Toch is Janice nog niet helemaal van Donny af: ze liet eind vorig jaar een tattoo voor hem zetten.

De relatie tussen Janice Blok en Donny Roelvink

De afgelopen tijd zijn zowel Janice als Donny erg veel in het nieuws geweest. In eerste instantie omdat de twee een punt hebben gezet achter hun relatie, maar ook omdat er vele geruchten rondgingen dat beide opnieuw aan het daten geslagen zouden zijn. Janice Blok leek het gezellig te hebben met Memphis Depay en Donny werd gespot met een oud Love Island-deelneemster. Of de twee echt aan het daten zijn, is nog maar de vraag..

Janice liet een tattoo voor Donny zetten

Janice liet eind vorig jaar een tattoo zetten voor haar toenmalige partner Donny. Dit liet Janice afgelopen week zien in een Instagram-live. Er kwamen (zoals altijd) veel vragen over Donny – en vooral over de breuk tussen de twee. Ook werden er vragen over de tattoo gesteld. Het bleek dat Janice die nog steeds heeft!

janice blok tattoo donny

De tattoo is in Braille en staat voor ‘Donny’. Natuurlijk vragen haar volgers zich af of ze van plan is om hem weg te halen halen. Daarop antwoordt Janice eerlijk dat ze nog twijfelt. Janice zegt het volgende: “Ik denk het wel. Ik twijfel eigenlijk nog een beetje, omdat hij wel staat voor een bepaalde periode in mijn leven. En z’n naam staat er niet letterlijk. Daarnaast is en blijft hij een belangrijk persoon voor mij.”

In haar Instagram-live vertelt ze veel over de breuk tussen haar en Donny. Zóveel dat ze er zelf een beetje van schrikt. Uiteindelijk besloot ze maar dat ze verder niks los wilde laten over Donny.

Lees ook: Donny Roelvink kampt met gebitsproblemen na plaatsen facings