Ondertussen kun je niet meer om Maan heen. De Voice of Holland winnares liet in 2016 van zich horen en is sindsdien niet meer uit de Nederlandse muziekscene weg te denken. We krijgen maar geen genoeg van haar prachtige stem, looks en spontane karakter! Gelukkig is Maan de minste niet en geeft ze ons via haar gloednieuwe app ‘Gewoon Maan’ een kijkje in haar wereld.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gewoon Maan

De app biedt de fans van Maan een kijkje achter de schermen en in haar eigen leven. Zo is er een ‘Gewoon Maan’ seriereeks in de vorm van een documentaire te zien waarin de zangeres beelden uit haar leven in- en buiten de schijnwerpers deelt. Ook zullen exclusieve foto’s en interviews  op het platform verschijnen. We worden dus overspoeld met het persoonlijke leven van Maan – iets waar we zeker geen nee tegen zeggen!

Blijf Bij Mij

Maan deelt: “Door mijn eigen app kan ik fans, en mensen die er geïnteresseerd in zijn, nóg een stapje dichterbij mijn leven brengen en laten zien wat voor mij belangrijk is, waar ik ben opgegroeid, hoe ik leef en wat ik doe buiten het podium.” Juist in tijden waarin Meet & Greets en concerten niet mogelijk zijn, wilt ze een diepere verbintenis met haar fans krijgen en hen laten voelen dat ze alsnog dichtbij haar zijn. Zo zullen er live-sessies op de app gehouden worden en kun je deel uit maken van de Maan-community. Hier kun je in contact komen met andere leden en zelfs met Maan zelf!

@gewoonmaan | screenshot
@gewoonmaan | screenshot

Privileges

De app heeft nog veel meer te bieden. Zo zou je toegang krijgen tot limited-edition merchandise, give-away’s, korting, early bird tickets, en 1-op-1 interactie! Ook sneak peaks van nieuwe muziek zullen te horen zijn. Exciting!

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Lees ook: Dit is het vermogen van de 24-jarige Maan de Steenwinkel