We zullen ons allemaal wel is afvragen wat onze man van onze make-up looks vindt. Ze doen er altijd zo vaag over. Wij hebben voor jullie uitgezocht wat mannen de mooiste make-up looks vinden bij vrouwen. Bereid je voor want dit is voor ons in ieder geval de vraag waar wij altijd al antwoord op wilde. Want van zijn nou make-up looks die mannen mooi vinden?

bron: pinterest.com
bron: pinterest.com

Make-up looks die mannen mooi vinden, hier zijn ze dan:

Au ‘naturel’

Deze is best wel typisch, veel mannen zeggen inderdaad vaak dat ze bijna geen of helemaal geen make-up het mooiste vinden. Dawson S. zei eerder tegen de Cosmopolitan: “Ik vind het mooi als een meisje helemaal geen make-up draagt. Ik weet dat het cliché klinkt, maar het laat me weten dat ze goed voor haar huid zorgt en zelfverzekerd is, omdat ze haar teint niet hoeft te bedekken met foundation of iets dergelijks.”

Instagram @realbarbarapalvin
Instagram @realbarbarapalvin

Klein beetje make-up

Zoals ik al eerder zei vinden veel mannen het ook mooi als een vrouw een klein beetje make-up draagt. Gewoon dat het niet te erg opvalt maar je er wel lekker opgefrist uitziet. Tony C. zei hierover tegen de Cosmopolitan: “Ik hou er niet van als een meisje veel make-up draagt, want als ze te veel op heeft, is het niet echt haar. Een lichte hoeveelheid foundation die bij haar huidskleur past is het beste – als het niet bij de rest van haar huid past, ziet het er te nep uit en niet aantrekkelijk.”

Felle lip kleur

Sommige mannen zijn ook een groot fan van een rode lip. Een beetje brutaal, sexy en zelfvertrouwen straalt het uit. Daarnaast kan een felle lip kleur je lippen er mooi uit laten springen. Hierover zei Paul G tegen de Cosmopolitan: “Tijdens een avondje uit vind ik het leuk als mijn vriendin een gewaagde lipkleur draagt. Het is een teken dat we wat plezier gaan maken en in de problemen komen.” – Paul G.

Instagram @sarasampaio
Instagram @sarasampaio

Smoky eye

Deze had je misschien niet verwacht maar toch wordt deze ook genoemd. Zo zegt Rick R. tegen de Cosmopolitan dat hij het sexy en mysterieus vind overkomen. Oelala. 

Glowy make-up look

Een glowy make-up look is momenteel ook erg hip. Een shiny foundation en dan een klein beetje af poederen. Tegenwoordig hebben we super veel liquid producten. Denk aan een liquid bronzer of een liquid blush. Ik ben in ieder geval fan van een glowy make-up look vooral in de zomer zijn ze prachtig. “Het is aantrekkelijk als een meisje zich niet probeert te verbergen achter haar make-up. Ik vind het mooi als haar huid straalt en ze een lichte glans op haar lippen heeft – meer heeft een meisje eigenlijk niet nodig.” vertel Ellis M. aan de Cosmopolitan.

bron: Pinterest.com
bron: Pinterest.com

Dit was het dan. De make-up looks die mannen mooi vinden, had jij deze verwacht?

Lees: Dit is hoelang je je make-up eigenlijk mag bewaren