Wat is het toch met mannen die op oudere vrouwen vallen? Veel mannelijke celebs lijken er gek op te zijn. Vooral in Hollywood zijn de leeftijdsverschillen helemaal niet iets geks. Hier een klein lijstje voor jullie.

Bron: @thehughjackman

Aaron Taylor-Johnson (31) en Sam Taylor-Johnson (55)

Dit koppel heeft van alle koppels op deze lijst wel het grootste leeftijdsverschil. Aaron Taylor-Johnson en Sam Taylor-Johnson schelen – hou je vast – 24 jaar. Aaron Taylor-Johson kan je kennen uit de filmwereld, hij is namelijk een Engels acteur. Sam Taylor-Johnson is daarentegen een Britse Filmmaker. Doordat de twee in hetzelfde wereldje zitten, leerden ze elkaar kennen. De twee trouwden in 2012, toen Aaron 22 en Sam 45 was. Wow. 

Jim Bakkum (34) en Bettina Holwerda (43)

Ook BN’ers kunnen er wat van. Zo heeft Jim Bakkum een relatie met Bettina Holwerda. De twee schelen maar liefst negen jaar. De twee trouwden in 2011 en hebben drie kindjes samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Pete Davidson (28) en Kim Kardashian (41)

Deze twee konden natuurlijk niet missen in het rijtje. De twee zijn afgelopen tijd een hot topic geweest, door hun love story. Pete Davidson is een komiek, vooral bekend van het Amerikaanse Saturday Night Live. Door de jaren heen heeft hij veel gedate en momenteel heeft hij een relatie met de knappe Kim Kardashian die maar liefst dertien jaar ouder is. Een oudere vrouw daten is overigens niks nieuws voor Pete. De komiek heeft namelijk eerder ook al een relatie gehad met Kate Beckinsale die maar liefst 20 jaar ouder is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kimkardashian

Nick Jonas (29) en Priyanka Chopra (39)

Ook de bekende zanger Nick Jonas is getrouwd met een oudere vrouw. De zanger trouwde in 2018 met de 39-jarige Indiase actrice Priyanka Chopra. Oelala.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas)

Hugh Jackman (53) en Deborra-lee Furness (66)

Ook acteur Hugh Jackman heeft al een langere tijd een vrouw met een behoorlijk leeftijdsverschil aan de haak geslagen. Ondanks hun leeftijd zijn ze nog steeds niet uit elkaar. De twee zijn zelfs al getrouwd sinds 1996. Toen Hugh trouwde met Deborra-lee Furnes was hij 28 en was Deborra-lee maar liefst 40.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @thehughjackman

Johnny McDaid (45) en Courteney Cox (57)

Johnny McDaid die je ook wel kan kennen vanuit de band Snow Patrol is twaalf jaar jonger dan zijn vrouw. Zijn partner Courtney Cox zou je kunnen van haar rol in Friends: Monica Geller.

Lees ook: Zó bereken je of het leeftijdsverschil tussen jou en je partner goed is