We hebben allemaal onze voorkeuren in bed: de ene houdt van zacht en liefdevol, de ander is dol op een wat ruigere vrijpartij. Toch is er een lijstje aan zaken die de gemiddelde man niet kan waarderen tussen de lakens. Let’s get to the details!

Disclaimer

Eerst moeten we een kleine disclaimer geven: iedereen vindt iets anders fijn in bed en doe vooral wat jij en je partner lekker vinden. Communiceer dit dus vooral met elkaar! Wie weet delen jullie wel een fetish…

1. Zeesterren

We houden allemaal van Patrick Ster maar níet in de slaapkamer! En ookal vinden vrouwen het over het algemeen fijner om gedomineerd te worden, is het wel zo prettig als er íets van beweging in zit.

2. Geen geluid maken

Je hoeft natuurlijk niet de buren wakker te gillen, maar helemaal stil zijn is ook een no go! Hoe weet jouw partner anders dat je aan het genieten bent en helemaal into hem bent? Als je niet comfortabel bent met dirty talk, laat op zijn minst weten dat je het fijn hebt!

3. Je bent onzeker

Je bent tijdens de seks op je kwetsbaarst en dat is doodeng! Het kan ook zijn dat je je onzeker voelt over een vetrolletje hier en een geurtje daar. Dit is helemaal niet nodig! Mannen houden er nu eenmaal van als een vrouw zelfverzekerdheid uitstraalt. You’re the queen!

4. Je probeert ‘te hard’

De seks is erg gemaakt en het lijkt haast nep! Mannen houden van iets rauws en echts, en vinden het vervelend wanneer je alleen met jezelf bezig bent. Zit je haar wel goed? Zijn er rolletjes te zien? Mannen willen maar één ding: dat jij erotisch genot beleeft.

5. Je tanden gebruiken

Mannen vinden het geweldig om oraal bevredigd te worden en zullen nooit ‘nee’ tegen een bj zeggen. Iets waar ze minder over te spreken zijn is het gebruiken van je tanden hierbij. Dit kan namelijk erg veel pijn doen! Zo veel dat er zelfs een naam voor in het leven is geroepen: de kaasschaaf.

6. Een anale verassing

Mannen houden ervan om verrast te worden in de slaapkamer: handboeien, speeltjes en andere fantasieën. Maar er is één verassing waar mannen niet zo dol op zijn: je vinger steken op de plek waar de zon niet schijnt.

Lees ook: Bloedverlies tijdens of na de seks? Dit kunnen de oorzaken zijn