Als je al langer bij dezelfde partner bent, kan het zo zijn dat jullie seksleven in de sleur belandt. Zonde! Soms wil je even iets anders dan dezelfde 3 standjes achter elkaar, en massagekaarsen bieden hier de perfecte oplossing voor.

Deze kaarsen zijn perfect voor wanneer je het wat spannender wil maken in de slaapkamer (psst, deze tips helpen daar ook bij). Ze zijn misschien minder intens dan andere speeltjes, maar het is zeker een goede sexceccory om toe te voegen aan je avondroutine.

Wat is een massagekaars?

Nee, verwar deze kaarsen niet met degene die je bij de Dille & Kamille koopt. Een massagekaars is speciaal gemaakt zodat hij smelt bij een lagere temperatuur, in vergelijking met kaarsen die van wax zijn gemaakt. Kortom: massagekaarsen branden minder hard dan een “normale” kaars. Dit is hoe het werkt: de hete wax smelt en verandert in olie wanneer je het op de huid aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat een hete sensatie in een erotische massage kan veranderen.

massagekaarsen

Hoe gebruik je een massagekaars?

Voor degene die nieuw zijn in de wereld van de massagekaarsen, we got you. Onthoud dat het tussen de 20 en 30 minuten duurt voordat de kaar smelt en je hem kunt gebruikt. Het branden van de kaars is ook de manier om je partner in *the mood* te krijgen.

Als je het echt sexy wilt maken kun je ook een blinddoek tevoorschijn halen. Het voegt een element van plezier en verassing toe. En dan nog wat praktische tips: better be safe than sorry!

  • Zorg dat je ongeveer 25 cm van je partner’s lichaam bent wanneer je giet. Dit zorgt ervoor dat het niet te heet is
  • Test eerst op eigen huid om te checken dat het niet te heet is. Als het voor jou te warm is, geldt dit hoogstwaarschijnlijk ook voor je partner
  • Giet op plekken op je partner’s lichaam die wat meer vet hebben, zoals de buik, rug en dijen

Lees ook: 8x de leukste dates voor in de auto voor jou en je lover