Als er iemand veel invloed heeft gehad op de trendy haarstijlen van nu, is het de Zweedse influencer Matilda Djerf wel. Haar lange dikke blonde lokken hebben het internet laten exploderen en nu wil iedereen deze haarstijl. Gelukkig is Matilda niet van de geheimen en onthult ze haar haarroutine.

 haar coupe kapsel tutorial Matilda Djerf
Bron: @matildadjerf

Haar á la Matilda Djerf

Bijna net zo iconisch als The Rachel: het fluffy kapsel van Matilda Djerf. Haar coupe heeft al miljoenen pins op Pinterest en iedereen is fan. Mening volger en influencer vraagt dan ook om een soortgelijke cut bij de kapper.

Helaas is alleen niet iedereen gezegend met dik en vol haar. Gelukkig is Matilda niet de beroerdste en onthult zij hoe zij haar haren doet. Heb je dun en slap haar, dan kun je het altijd proberen. Lukt het toch niet? Geen zorgen, deze nieuwe kapseltrend geeft dun en slap haar extra volume. 

In de onderstaande video’s kun je zien dat Matilda voor haar bouncy lokken, de Dyson Airwrap gebruikt. Pijnlijk, want het item is vrij prijzig, maar het meer dan waard volgens Matilda. Verder gebruikt ze voor haar bangs een bepaalde techniek. Ze maakt deze eerst een beetje nat en droogt ze vervolgens met een haardroger. Terwijl de bangs nog warm zijn, zet Matilda ze in de vorm en plek waar zij ze wil hebben én tadá! Lokken á la Matilda Djerf!

@matildadjerf

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

@matildadjerf

my favorite way to blow dry my bangs since 2017 😬

♬ Perfect x Style – lifebymichael

Lees ook: Whut? Dit verdient Matilda Djerf met haar eigen business 

Nieuwe trend incoming?

Eén ding is zeker: voor de nieuwste haartrends moeten we bij miss Djerf zijn. En daarom denken we dat we de nieuwe trend hebben uitgevogeld. Matilda plaatste laatst een video waarin zij de helft van haar haar omhoog droeg en de onderste laag met een mermaid-wand had gekruld. Dit gaan we sowieso vaker zien, maar wordt dit dan de nieuwe haartrend van 2023?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)