Een mascara die je het doet lijken alsof je wimperextensions hebt? En dat voor minder dan een tientje? Het klinkt te goed om waar te zijn, maar dat is het niet! Het internet en de gebruikers gaan los over de Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat.

Torenhoge wimpers

De naam liegt er niet om: met een paar stroken heb je zó prachtige volumineuze en torenhoge wimpers. Hoe je normale wimpers er ook uit zien, met deze Maybelline mascara worden ze dikker, langer én gekruld. Het product is in de kleur ‘Very Black’, dus inktzwarte wimpers zijn gegarandeerd! Verder houdt het bamboe-extract wat er in zit je wimpers gezond en maakt het de mascara geschikt voor mensen met gevoelige ogen en lenzendragers. En alsof dit alles nog niet genoeg was: de mascara is heel licht, waardoor je er gemakkelijk meerdere laagjes van kan aanbrengen. En dat allemaal zonder klontjes!

sky high mascara fem fem
@bol.com

Borsteltje

Mascara-borsteltjes zijn een vak apart. Er zijn zóveel soorten en alles blijkt weer voor een ander effect te zorgen. Hoewel velen aangaven dat het rechte borsteltje dat deze wonder mascara heeft niet hun favoriet is, zijn ze toch positief verrast met het resultaat. Het borsteltje loopt namelijk in een punt en is heel flexibel! Hierdoor kun je zelfs de kleinste en kortste wimperharen voorzien van een likje mascara.

Viral

Met zo’n top mascara en mensen die de resultaten delen op TikTok, kan er haast niets anders opzitten dan dat het viral gaat. Eerder werd ook de L’Oreal Paris mascara op deze manier razend populair. Zie voor jezelf hoe zelfs na één laagje van de Sky High mascara het resultaat verbluffend is.

@ashleypjimenez##stitch with @jessica.eid_ this is actually amazing. ##maybelline ##skyhighmascara ##maybellineskyhighmascara ##target @maybelline♬ original sound – ashley jimenez

Koopje

Deze fantastische mascara is nu dan ook in Nederland te verkrijgen! Je koopt de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara voor maar €8,75 bij Bol.com! Hij is in de sale dus wees er snel bij!

Lees ook: Wil je de perfecte mascara scoren? Hier moet je op letten!