Koriander: je houdt ervan of je vindt het echt vreselijk. Het klinkt misschien wel heel gek maar de een vindt het super lekker en de ander vindt het naar zeep smaken. De McDonald’s in China komt met wel een hele rare nieuwe sundae smaak. Namelijk een sundae met koriander smaak. Ehm… Wat?

sundae met koriander smaak mcdonalds

McDonald’s komt met nieuwe sundae met koriander smaak

Dat ze nog wel eens gekke dingen qua eten hebben in China, is zeker geen verassing meer. Maar nu komt de McDonald’s in China met wel iets heel geks. Zo komt er een heel bijzonder ijsje op de kaart te staan. Er komt namelijk een sundae met koriander smaak. Ondanks dat het mega raar klinkt, zijn we wel meteen nieuwsgierig. Zou jij hem proberen?

Verschillende meningen over koriander

Over koriander zijn zo veel verschillende meningen. De een kan er maar geen genoeg van krijgen, en de ander vindt het maar smaken naar zeep. Leuk weetje: het is dus echt gebleken dat koriander naar zeep smaakt. Helemaal niet zo gek dus als jij de zeepsmaak proeft wanneer je koriander neemt.

Verschillende reacties

Op de nieuwe ijssmaak die gaat komen in China zijn een hoop verschillende reacties. Niet zo gek met zo’n controversieel ijsje. De reacties komen maar binnen via Twitter. Sommige mensen kunnen niet wachten om de nieuwe smaak uit te proberen, maar anderen nemen liever nog de bestaande ijssmaken. Zou jij willen dat deze gekke ijssmaak met koriander naar Nederland komt?


Lees ook: McDonalds’s komt met Chicken Big Mac op verzoek van klanten