Helaas is niet iedereen blessed met de skills van een keukenprinses, en laten we daarom nog wel eens wat aanbranden in de keuken. Let’s be honest, het is ook lastig om de sterren van de hemel te koken en tegelijkertijd bij te kletsen met je bestie aan de telefoon. Voor iedereen die zich in deze situatie herkent, McDonald’s got you. De fastfoodketen komt namelijk met een geniaal apparaatje dat McDelivery bestelt als jij thuis je eten laat aanbranden.

McDelivery Detector
McDonald’s

Je kent het vast wel: je bent net spaghetti bolognese aan het maken en denkt dat je heus wel even weg kan lopen om de was op te vouwen die net uit de wasmachine komt. Nu heeft niemand zin om aangekoekte pastasaus te eten en dus kwam de Amerikaanse fastfoodketen McDonald’s met deze geniale gadget: de McDelivery Detector. Um, tell us more!

Wat is de McDelivery Detector?

We’re all ears. De McDelivery Detector werkt als volgt: je moet als eigenaar van dit apparaat van tevoren je favo gerecht aangeven van de McDonald’s – de Veggie McKroket met een grote friet bijvoorbeeld. Wanneer de McDelivery Detector vervolgens rook in je keuken bespeurt, krijgt je een sms’je met de vraag of je jouw favo McDonald’s meal wil ontvangen. Vervolgens krijg je deze binnen een paar minuten thuisbezorgd. Whaaaaat…

Uit onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat driekwart van de Nederlanders wel eens een maaltijd verpest. Tja, een maaltijd laten aanbranden kan de beste wel eens overkomen. We hebben het nu eenmaal altijd druk en doen het liefst honderd dingen tegelijk. Dit is dan ook de reden dat de Mac een aantal McDelivery Detectors verloot – aan degene die hem écht niet kunnen missen.

Hoe win je de McDelivery Detector?

Maar hoe win je een exemplaar? Via de McDonald’s App kan je je ergste kookblunder insturen en de grootste blunderaars krijgen er eentje toegestuurd. Deze gadget is dus super exclusief, maar let op (!), hij vervangt geen officiële rookmelder. Daarom krijg je bij je McDelivery Detector ook een rookmelder meegestuurd.

Wees snel want de actie duurt maar tot 2 mei!

Lees ook: McDonald’s komt met sundae met koriander smaak