Ah, wederom weer een ode aan ochtendseks. Beter bekend als: het beste manier om je dag te beginnen. Tijd om te stoppen met het snoozen en meer te gaan seksen.

ochtendseks FEM FEM

De dag met ochtendseks beginnen is goed voor je gezondheid. Het is praktisch gezien even gezond als voldoende rust, gezond eten en vijf keer trainen per week beweert Dr. Musa Yakubu, bioloog aan de Universiteit van Ilorin. Het brengt genot met zich mee, het is een goede workout en beter voor je gezondheid. We like the sound of this.

Het zorgt namelijk voor een verlaging van je bloeddruk, het verkleint de kans op een hartaanval en het zorgt ervoor dat je een betere weerstand op kunt bouwen. Naast je dagelijkse dosis aan multivitamine is het wellicht verstandig om van ochtendseks een dagelijkse routine te maken. Naast het feit dat het goed is voor je gezondheid is het tevens goed voor je relatie. Wanneer je drie tot vier keer per week seks hebt, zorgt dat voor een stabielere relatie.

Indien het niet lekker botert tussen jullie beiden, biedt seks in de ochtend een uitkomst. Je gevoelens voor hem worden weer sterker en dat geldt ook andersom. De kuiltjes in wangen wanneer hij lacht, zijn lichaamsgeur die je tot je neemt wanneer je hem omhelst en de sprankeling in zijn ogen wanneer je ik houd van je zegt. Je gaat er steeds meer naar verlangen.

Daarom is het belangrijk dat je meer seks in de ochtend moet hebben. Het is goed voor je gezondheid en je relatie.

Lees ook: 5 dingen die lekker zijn na ochtendseks.