We schreven al eerder over deze mega handige wijnhouder voor je badkamer en deze luxe badkuip voor volwassenen, waar je heerlijk in kunt gaan liggen. Maar nu hebben we weer een pareltje voor je gevonden hoor! Is je huis net té klein voor een sauna of vind je het vrijwel te duur? No worries, met deze mobiele saunabox kun jij het gevoel van ontspanning in huis halen, zonder dat je er heel veel geld aan kwijt bent.

sauna FEM FEM
@pexels.com

Jouw eigen sauna

Oké, het ziet er best een beetje grappig uit als je erin zit, maar het gaat om het eindresultaat toch? Dus ben je toe aan een beetje rust en ontspanning? Met deze NordFalk mobiel saunabox neem je plaats in een heerlijke stoomsauna, die jou van top tot teen laat genieten. Je kunt deze thuis simpel neerzetten waar je maar wilt of je neemt het apparaat mee naar een ander, het is allemaal mogelijk. Vouw de sauna eenvoudig uit, vul de watertank met water en laat de saunabox op temperatuur komen en neem plaats. Een dure sauna installeren of naar een wellness gaan is niet meer nodig. En na het gebruik? Dan vouw je de saunabox weer compact op en bewaar je hem in de meegeleverde draagtas. Easy peasy lemon squeezy toch?

Extra features

– Volledig mobiele stoomsauna voor 1 (volwassen) persoon.
– Eenvoudig in- en uit te vouwen.
– Snelle verwarming tot 50 graden Celcius door middel van 800W warmtepomp.
– Volledig veilig; verwarming schakelt automatisch uit wanneer water op is of temperatuur bereikt is.
– Toevoegen van kruiden aan het water is mogelijk voor extra dimensie aan de stoom.
– Geschikt voor revalidatie, ontspanning en als hulp bij afvallen.

Deze saunabox is voor een prachtige prijs van €99,99 verkrijgbaar bij Bol.com

Screenshot 2021-03-30 11.21.41 Screenshot 2021-03-30 11.22.01 Screenshot 2021-03-30 11.21.52 Screenshot 2021-03-30 11.21.56

Lees ook: Iets liefs doen voor een ander? Zó simpel kan het zijn!